Będą mocne kciuki! [emoji110][emoji110]Nie mam czasu na ogarniecie forum, a chcialabym miec jakis kontakt Z Wami - będę zaglądać.
Jutro mam o 19 wizyte-trzymajcie kciuki za serduszko, bo bylabym juz spokojniejsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będą mocne kciuki! [emoji110][emoji110]Nie mam czasu na ogarniecie forum, a chcialabym miec jakis kontakt Z Wami - będę zaglądać.
Jutro mam o 19 wizyte-trzymajcie kciuki za serduszko, bo bylabym juz spokojniejsza
Witam i gratuluję wszystkim ☺
U mnie wg kalkulatoru ciąży data porodu 26th Październik.
Mam już synka 10 lat i rodzina zastępcza dziewczynkę 8 lat. Nie planowałam więcej dzieci ale tak wyszło Mam 33 lata, ciekawa jestem czy jest tu dużo mam po 30? ☺
Pozdrawiam
Witam.. Ja mam 33Witam i gratuluję wszystkim ☺
Mam już synka 10 lat i rodzina zastępcza dziewczynkę 8 lat. Nie planowałam więcej dzieci ale tak wyszło Mam 33 lata, ciekawa jestem czy jest tu dużo mam po 30? ☺
Pozdrawiam
Zawsze się sprawdza ta opcja...Jak mi wyjdzie zakalec to robie bajaderki
Witam i gratuluję wszystkim [emoji5]
Mam już synka 10 lat i rodzina zastępcza dziewczynkę 8 lat. Nie planowałam więcej dzieci ale tak wyszło [emoji85] Mam 33 lata, ciekawa jestem czy jest tu dużo mam po 30? [emoji5]
Pozdrawiam
Tak. Ja zasypiam o 7 rano i śpię do 14. W nocy nie moge spać.Czy tez macie problemy ze snem? Codziennie jestem bardzo zmęczona. Wieczorem zasypiam nawet koło 19/20. A potem budzę się w środku nocy i nie mogę spać..
Tak. Ja zasypiam o 7 rano i śpię do 14. W nocy nie moge spać.
Jestem na zwolnieniu. Mam nakaz leżenia.A jak z praca? Ja słyszę tylko ze wyglądam na zmęczona, ziewam i wzdycham ze zmęczenia. Wczoraj szef zachwalał melaninę [emoji12]