reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
A my po dzisiejszej wizycie [emoji173]wg usg 7+1, serduszko pięknie biło [emoji3059] objawów poza bolącymi piersiami brak, ale u nas zamiast dzidzi to mąż dostarcza rozrywek [emoji28] wrócił wczoraj z treningu ze skręconą kostką, siedział na sorze do 3- i skończyło się na gipsie, skręcenie 3 stopnia, więc na dzisiejszą wizytę pokuśtykał na kulach [emoji52]
Gratuluję serduszka! I współczuję mężowi, niech dochodzi szybko do formy i zdrowia!

Witam :) dziś za mną bardzo ciężka noc. Jestem w 6 tygodniu i 6 dniu. Dziś w nocy obudziły mnie silne zawroty głowy a do tego towarzyszyły mi silne mdłości . Nigdy jeszcze nie wymiotowałam będąc w ciąży, ale troszkę się wystraszyłam w nocy bo nie mialam siły wstać z lozka . Dodam, ze rano wszystko wróciło do normy tylko czuje się bardzo osłabiona. Czy mam się czym martwić ? U mnie mdłości występują wieczorami , ale nie spodziewałam się, ze zaatakują w nocy :(

Witam :) dziś za mną bardzo ciężka noc. Jestem w 6 tygodniu i 6 dniu. Dziś w nocy obudziły mnie silne zawroty głowy a do tego towarzyszyły mi silne mdłości . Nigdy jeszcze nie wymiotowałam będąc w ciąży, ale troszkę się wystraszyłam w nocy bo nie mialam siły wstać z lozka . Dodam, ze rano wszystko wróciło do normy tylko czuje się bardzo osłabiona. Czy mam się czym martwić ? U mnie mdłości występują wieczorami , ale nie spodziewałam się, ze zaatakują w nocy :(
Ciśnienie Ci spadło. W ciazy tak może być. Ja sobie mierze od trzech tygodni. Zawsze miałam w normie A odkąd jestem w ciąży to zawsze mniej niż 105/65. A mdłości O każdej porze mogą bytem. Najpierw mialam tak ze miałam od nich przerwę między 18 a 22, pozniej miałam cały czas mdłości, pozniej przerwa w środku nocy. A teraz mam mdłości jak tylko poczuje jedzenie xD takze to ciągle się zmienia.

Ciśnienie Ci spadło. W ciazy tak może być. Ja sobie mierze od trzech tygodni. Zawsze miałam w normie A odkąd jestem w ciąży to zawsze mniej niż 105/65. A mdłości O każdej porze mogą bytem. Najpierw mialam tak ze miałam od nich przerwę między 18 a 22, pozniej miałam cały czas mdłości, pozniej przerwa w środku nocy. A teraz mam mdłości jak tylko poczuje jedzenie xD takze to ciągle się zmienia.
Dziękuje za odpowiedz :) ja ogólnie mam bardzo niskie cisnienie wiec jak jeszcze mi spadło to już wiem dlaczego tak zle się poczułam . Ja teraz tez nie mogę patrzeć na jedzenie 😕

reklama
Do góry