Ewarut
Fanka BB :)
Ja nie widzę w tych wynikach nic złegoCzego Ty się boisz ,bo nie bardzo rozumiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie widzę w tych wynikach nic złegoCzego Ty się boisz ,bo nie bardzo rozumiem?
To już akurat jest problem z sufitu. A jaki wynik wg Ciebie byłby zadowalający? Teraz beta za duża, zaraz zarodek za maly albo serce za wolno bije,albo ze nie daj Bóg za szybko...dziewczyno wykonczysz się ...nie nadinterpretuj kazdego wyniku.Jak to czego? Wszystkiego. Ze cokolwiek może być nie tak. Widzę normy i widzę swoje wyniki, wiec normalne ze się denerwuje.
Wszystko w normie[emoji172][emoji172]Jak to czego? Wszystkiego. Ze cokolwiek może być nie tak. Widzę normy i widzę swoje wyniki, wiec normalne ze się denerwuje.
Mi kalkulatory na 1,11 wyznaczajaZa chwile dołącza Listopadowe mamy 2020, to my będziemy już stare wyjadaczki [emoji16] Pozdrawiam Was dziś serdecznie!
⁰Mają dobry sprzęt do prenatalnych ale nie w każdym gabinecie wiem że na puszkarskiej jest ok i gdzieś jeszcze ale nie pamiętam trzeba by było się dopytać
Wróciłam z usg ale zgłupiałam całkiem, widać pęcherzyk 8mm. Jak już wychodziłam to lekarz wspomniał o tym że pęcherzyk jest zatarty nieco ale to nic.... Wchodziła następna pacjentka.... A ja teraz rozkminiam o co chodzi.
Ja nie moge tego zdjecia zobaczyc. Jak ja mialam w zeszly wtorej pecherzyk 8mm to nie bylo jeszcze widac zarodkaWróciłam z usg ale zgłupiałam całkiem, widać pęcherzyk 8mm. Jak już wychodziłam to lekarz wspomniał o tym że pęcherzyk jest zatarty nieco ale to nic.... Wchodziła następna pacjentka.... A ja teraz rozkminiam o co chodzi.