reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Wiadomo,że stres, nerwy niczemu dobremu nie służą, ale czasem to silniejsze. Ja zaczynam się oswajać i myśleć pozytywnie.
Fasolka jest w dobrym miejscu więc musi być dobrze jak to było z synem.
Moja extra ciąża to niczyja wina,Nie wyszło.
Jestem młoda, zdrowa więc musi być drugi zdrowy dzieciak[emoji170][emoji170]
Mój syn codziennie mi mówi MAMUSIU MYŚLIMY DOBRZE O DZIECKU ZE SIĘ URODZI
8 latek dodaje siły.

reklama
Wiadomo,że stres, nerwy niczemu dobremu nie służą, ale czasem to silniejsze. Ja zaczynam się oswajać i myśleć pozytywnie.
Fasolka jest w dobrym miejscu więc musi być dobrze jak to było z synem.
Moja extra ciąża to niczyja wina,Nie wyszło.
Jestem młoda, zdrowa więc musi być drugi zdrowy dzieciak[emoji170][emoji170]
Mój syn codziennie mi mówi MAMUSIU MYŚLIMY DOBRZE O DZIECKU ZE SIĘ URODZI
8 latek dodaje siły.
O matko, ja już się nie mogę doczekać aż powiem synkowi ♥️😍 Ale zdecywaliśmy, że po prenatalnych to zrobimy 😁

Ja też już po wizycie, serduszko bije😍😍, wszystko jest dobrze, dostałam luteinę, ze względu na poprzednią stratę. Termin z usg wychodzi na 17.10. Dostałam tez L4 i cała listę badań do zrobienia, a następna wizyta za miesiąc 26.03

Załączniki

• 87947647_537544626886681_3528877823408209920_n.jpg
    87947647_537544626886681_3528877823408209920_n.jpg
    279,8 KB · Wyświetleń: 94
gratuluję kolejnych serduszek :) nie udzielam sue ale czytam... zrobilam dzis betę czekam na wyniki :) mimo wszystko jestem dość spokojna az mnie to dziwi. najgorsze ze juz bym chciała powiedzieć chociaż rodzicom a w tej sytuacji to jednak napewno sie wstrzymam [emoji53]

super odpoczywaj :)
Ja też już po wizycie, serduszko bije[emoji7][emoji7], wszystko jest dobrze, dostałam luteinę, ze względu na poprzednią stratę. Termin z usg wychodzi na 17.10. Dostałam tez L4 i cała listę badań do zrobienia, a następna wizyta za miesiąc 26.03

Ja też już po wizycie, serduszko bije[emoji7][emoji7], wszystko jest dobrze, dostałam luteinę, ze względu na poprzednią stratę. Termin z usg wychodzi na 17.10. Dostałam tez L4 i cała listę badań do zrobienia, a następna wizyta za miesiąc 26.03

Super, gratuluje [emoji846]

reklama
Do góry