No po stracie/stratach tak już będzie.. Ja po pięciu startach też meeeega przeżywam.. Bo raz mi się już zdarzyło, że serduszko biło, a później już nie, dlatego mimo bicia serca czekam do następnej wizyty już..To jak u mnie w 1.
Test , wizyta u gin , radość i tyle.
Teraz ciągłe obawy.
reklama
PaulinaRP
Fanka BB :)
Hahaha dobreOtóż to.
Mój gin też mnie studzi .
Ja w tej ciąży to bym najchętniej się podpieła pod ktg już[emoji23][emoji23]na 24h
Mama2012/2020/2022
No właśnie.No po stracie/stratach tak już będzie.. Ja po pięciu startach też meeeega przeżywam.. Bo raz mi się już zdarzyło, że serduszko biło, a później już nie, dlatego mimo bicia serca czekam do następnej wizyty już..
Ja tak nie miałam, ale mam świadomość że tak się zdarza.
Ja prócz cp nie miałam poronień,więc jestem dobrej myśli.
Chociaż jest duży strach.
Ja już się poumawialam na wizyty na 9.03, 23.03, a później 30.03 prenatalne (będę mieć wtedy 12+4) No i jeśli nie pojedziemy na ferie (bo to stoi pod znakiem zapytania), to pójdę jeszcze 2.03, bo lekarz kazał mi teraz co tydzień się pokazywaćNo właśnie.
Ja tak nie miałam, ale mam świadomość że tak się zdarza.
Ja prócz cp nie miałam poronień,więc jestem dobrej myśli.
Chociaż jest duży strach.
Mama2012/2020/2022
W ogóle dzisiaj czuje się lepiej . Żeby już tak było. Ale jem na wpół suche bułki i twarożki.
Na obiad może zrobię makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowym.
Syn będzie zadowolony.
Nawet kawę dziś piłam czyli dobry znak.
Gin napisał,że postara się wymyślić coś żebym prenatalne miała na NFZ [emoji6] dostanę skierowanie na wizycie.
Syn będzie zadowolony.
Gin napisał,że postara się wymyślić coś żebym prenatalne miała na NFZ [emoji6] dostanę skierowanie na wizycie.
Mama2012/2020/2022
Ja dostałam skierowanie na badania prenatalne w Luxmedzie, zapytam lekarza, czy nie powinnam iść gdzie indziej (w sensie nie wiem czy tam mają wystarczająco dobry sprzęt), no i wtedy poproszę o skierowanie jak coś.. Choć w sumie jeśli wszystko będzie dobrze na tych prenatalnych w Luxmedzie, to nie potrzebuje gdzie indziej sprawdzać, bo i po coW ogóle dzisiaj czuje się lepiej . Żeby już tak było. Ale jem na wpół suche bułki i twarożki.
Syn będzie zadowolony.
Ja do prenatalnych tak co tydzień-dwa chcę chodzić, żeby się czuć bezpiecznie.. A później jeśli wszystko będzie dobrze, to tak pewnie co 3 tygodnie@sówka91
Ja tak co 2-3 tyg będę chodzić. Mogę nawet co tydzień [emoji6]
Dareczka86
reklama
Artemida90
Ja byłam w 5+3 i tylko plamkę było widać
Teraz próbuje się umówić na jutro jestem w 7 tyg mam nadzieję że się zwolnią jakieś wizyty
Kupiłam sobie zegarek z pulsometrem
Jeśli wszystko ok to niedługo zacznę używać jakoś ok 12 tyg powinnam przejść na lajtowa wersję crossa jak na razie nie zmieniłam nic w treningu dalej crossfit normalnie trenuje
Dzisiaj sobie aż na rowerze go przetestuje
Tez mam polecam - przydatna rzecz