No właśnie ja napisałam zdanie mojego lekarza a nie moje zdanie . Ja sama wole ten tańszy . Jak juz mam to brać .Nie traktuj tego jako ataku na siebie. Wkurza mnie podejscie niektorych lekarzy. Moj tez mi przepisal clexan ale w aptece poprosilam o meoparin i nie bylo problemu. Niestety moje doświadczenia lekarzy i firm farmaceutycznych są takie se, tzn przedatawicie farmaceutyczny naciska żeby lek był danej firmy, na ogół droższy, a wzamian za to lekarze mają np kilkudniowe szkolenia za gramicą. A "szarym Kowalskim" ciśnie się kity żeby kupili droższy lek bo jest lepszy czy coś... ręce opadają.
Ja zapytałam o poradę tylko jak wbijać itp jak brać jak łączyć z acardem .
Ja właśnie zalwazylam ze ostatnio na forum jest uszcxypliwosc czyżby to nasze hormony ciążowe bo tu same kobiety w dodatku w ciąży z humorami. Ja się hamuje jak mam coś napisać komuś uszypliwego wole wziąść dwa głębokie. Ja tylko o rady prosiłam. Szanujmy się kobitki przed nami jeszcze 7 8 miesięcy musimy się tu jakoś znosić jest mi miło że ktoś mi zawsze jakieś porady czy rady daje naprawdę. Zawsze ktoś może swoje zdanie wyrazić ale normalnie a nie ze złośliwościa będzie nam dużo łatwiej