Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
[emoji307][emoji307]Już po 12mm człowieka i serce jak dzwon(eczek) [emoji16]Zobacz załącznik 1084387
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji307][emoji307]Już po 12mm człowieka i serce jak dzwon(eczek) [emoji16]Zobacz załącznik 1084387
Już po 12mm człowieka i serce jak dzwon(eczek) [emoji16]Zobacz załącznik 1084387
Też bardzo się martwiłam bo u mnie na wizycie we wtorek też było widać tylko pęcherzyk. To było 5+2. Podobno zarodek można dostrzec najwcześniej gdy pęcherzyk ma 8mm ale są kobiety u których dopiero przy 20mm się pokazuje. Ja czekam jeszcze tydzien i wierze że będzis ok.
Ja całe dni takie mam. Właśnie zmusiłam się do wyjścia do sklepu.
Spodnie już paska nie potrzebują [emoji23][emoji23][emoji23]
Już po 12mm człowieka i serce jak dzwon(eczek) [emoji16]Zobacz załącznik 1084387
przepiękne 12 mm
Czekam na Twoje
u mnie pewnie będzie jeszcze bez mm - sam pęcherzyk ale mam dzieję że cały i zdrowy czekam właśnie pod gabinetem
Wiesz, może będziesz mieć odrobine więcej szczęścia niż ja. Trzymam kciukiJa idę dzisiaj 5+3 i też nastawiam się tylko na pęcherzyk