Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Dokładnie.I nawet na codzień się tego nie odczuwa prawda? Dopiero na zdjęciu. Jeszcze specjalnie ubieram te same ubrania, fajnie to widać [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie.I nawet na codzień się tego nie odczuwa prawda? Dopiero na zdjęciu. Jeszcze specjalnie ubieram te same ubrania, fajnie to widać [emoji3590]
Myślę,że my tu to wiemy [emoji6][emoji847]Z całą pewnością nie ma brzucha ciążowego w 6 tyg ciazy[emoji23] na tym etapie wiele kobiet nie wie,że jest w ciąży [emoji6] jest to na pewno skutek wzdeć i zmian w perystatyce jelit. Ja mając brzuch płaski jak deska cale Zycie w 1 dzień urósł mi do rozmiarów 4 miesiąca.. na drugi dzien już go nie było, także spokojnie [emoji6]
I dobrze[emoji307]Kurcze u mnie to nic a nic płasko jak decha, a to nie pierwsza ciąża i mięśnie brzucha to mam słabe mimo bardzo mocnych ćwiczeń czuje dysproporcje
Z całą pewnością nie ma brzucha ciążowego w 6 tyg ciazy[emoji23] na tym etapie wiele kobiet nie wie,że jest w ciąży [emoji6] jest to na pewno skutek wzdeć i zmian w perystatyce jelit. Ja mając brzuch płaski jak deska cale Zycie w 1 dzień urósł mi do rozmiarów 4 miesiąca.. na drugi dzien już go nie było, także spokojnie [emoji6]
No skoro w 8 ,to zmienia postać rzeczyNie jestem w 6 tc, a w 8 jeśli już to moje drugie dziecko i dostrzegam dużą zmianę. Oczywiście, że brzuch na tym etapie to nie dziecko, które jest w tym czasie wielkości maliny, ale ciało się zmienia i fajnie zrobić zdjęcia by później złożyć je w całość i widzieć "wzrost", a nie przeskok
Też jestem pielęgniarką. Na dzieciach pracujęTak, jestem pielęgniarką. Mieszkam nad morzem. Powiedzmy, że w okolicach Słupska.
No skoro w 8 ,to zmienia postać rzeczy [emoji23]