reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

No powiem szczerze, że przeszukałam połowę internetu i zdecydowana większość podkładów i kremów ma ten składnik. Z podkładów to tylko te naturalne, mineralne nie mają. Ciężko by było coś znaleźć.
No właśnie... Ja teraz kupiłam krem Vianek i on ma dobry skład, najlepszy który znalazłam. Ale z podkładem będzie mega ciężko tak coś czuję...

reklama
Drogie koleżanki,
Powiedzcie mi jak z tą kawą. Pijecie? Nie? 🙂
Ja rzuciłam kawę of razu kupiłam "kawę " cykoria Bio można cały słoik wypić w ciągu dnia to jest najlepsza kawa dla kobiet w ciąży tak wyczytałam i to kupiłam . Smakuje dobrze i ma super właściwości

Właśnie teściowa smaży pączki. W przepisie spirytus. Nie wiedzą jeszcze, ze jestem w ciąży. Jak tu się wykręcić od jedzenia .. [emoji853][emoji39]

reklama
A ja w ogóle się nie maluje... tylko na imprezy na które chodzę rzadko. Pełna natura [emoji5] i dobrze mi z tym
Każdy ma swoje upodobania :) Ja nie należę do tych kobiet, które wyglądają cudoqnie bez makijażu, bo wyglądam jakbym była ciężko chora 😂 Więc zawsze używam lekkiego podkładu i podkreslam brwi i usta. Z powodu zespołu suchego oka oczu nie maluję i mam delikatnie zrobione sztuczne rzęsy, dzięki czemu oczy mnie nie bolą :)

Do góry