reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

No nie kazdy ma super figure niestety :) mi sie zadne jeansy nawet te ktore byly luzne nie zapinaja wiec niestety ale zakupy nieuniknione. O ile bede sie miescic w zwykle rzeczy (o ile sie rozmiarowka nie skonczy) bo ciazowe dla mnie ni cholery nie wygodne.
Chcecie ciążowe ubrania kupować?
Miałam ciążę wrześniowa i nie miałam ani jednego:) da się normalnie bez ciążowych ubrań przeżyć.

O ile ta się utrzyma to też tak zamierzam.
Wizytę mam we wtorek to już wszystko będzie wiadomo.

Wczoraj na silce strasznie mi moc spadła ledwie push pressy zrobiłam z 25 kg
o_O

reklama
Dzień dobry! Wczoraj odebrałam swoje wyniki z tej krzywej cukrowej i insulinowej.
Cukier jest raczej w normie
Na naczczo : 100
Po godzinie : 119
Po dwóch godzinach : 93

Za to insulina :
Naczczo : 16
Po godzinie : 88
Po dwóch godzinach : 40

Wizytę mam dopiero 3.03 bo lekarza nie ma teraz [emoji3525]. Może któraś z was się choć troszkę na tym zna i podpowie mi czy jest źle? Mam możliwość iść w czwartek do endokrynologa / diabetologa. Czy warto tam iść i płacić za prywatna wizytę? Czy np taki stan insuliny jest normalny w ciąży?
Kurde lekarz zawsze wie kiedy iść na urlop [emoji58].
Specem nie jestem ale od dawna mam za wysoki cukier. Robiony w 21 dc ( cykl którym zaszłam). Na czczo cukier 105 insulina 15. Z wynikami udałam się do rodzinnego dostałam tabletki które miałam odstawić jak zajde w ciążę. Mimo diety i starań cukier na czczo mam aktualnie w granicach 95. Od wczoraj jestem na insulinie. Narazie 3 jednostki.

Więc nie tylko ja mam już mini bębenek [emoji28]
Ja mam to samo a zwłaszcza ze wszystkie ciuchy mam mega dopasowane.
U dołu brzucha mam jakby popuchniete i nie chce sciskac na siłę ale nie zapne guzika chodzę w sportowych spodniach chyba zakupy się klaniaja musze się wybrać po wizycie

reklama
Do góry