reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja przeszukalam cała galerii 3 piętrowa, ale nigdzie nie było jegginsow. Znalazłam na samym końcu w hosue. Nie są jakiejś mega dobrej jakości Ale mają fajny wyższy stan i gumką A wyglądają jak jeansy. Dłuższy top albo jakoś koszula i elegancko! Ja wzięłam już rozmiar większe więc teraz z lekka są przyduzawe Ale już pewnie niedługo [emoji4]
Veronka spróbuj w H&M tam mają fajne legginsy ciążowe z taką fajna gumką i nie są drogie 40zl fajne mają koszulki ciążowe takie niby zwykle ale bawełniane i na brzuszek więcej miejsca .
Ja tez musze iść po wizycie tej serduszkowej jak będzie ok to musze kupić z 5x koszulek i 2x legginsy i 1x dżinsy miękkie i musze sobie jakąś bieliznę kupić a zwłaszcza majty dużo z 10par bo ja mam wszystkie XS i juz mi gumkę odbijają na brzuchu a nie chce ściskac.

Też masz wrażenie że mimo tego początku ciąży macica jest rozpulchniona że ciężko dopiąć spodnie? :)
Ja mam to samo a zwłaszcza ze wszystkie ciuchy mam mega dopasowane.
U dołu brzucha mam jakby popuchniete i nie chce sciskac na siłę ale nie zapne guzika chodzę w sportowych spodniach chyba zakupy się klaniaja musze się wybrać po wizycie

Hey dziewczynki, u mnie chyba pojawiają się mdłości, wszystko co lubiłam jest do bani, zero ochoty na cokolwiek. A żeby dwa dni pod rząd zjeść to samo- niewykonalne. W nocy podchodziło mi do gardła ale nie poszłam wymiotować. Mam jeszcze trudności z oddychaniem, biorę głębokie wdechy i nie mogę porządnie odetchnąć sobie [emoji53]

Chcecie ciążowe ubrania kupować?
Miałam ciążę wrześniowa i nie miałam ani jednego:) da się normalnie bez ciążowych ubrań przeżyć.

O ile ta się utrzyma to też tak zamierzam.
Wizytę mam we wtorek to już wszystko będzie wiadomo.

Wczoraj na silce strasznie mi moc spadła ledwie push pressy zrobiłam z 25 kg
o_O

reklama
Do góry