Artemida90
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, w którym tygodniu ciazy po raz pierwszy zobaczylyscie serduszko na usg?
Ja widzialam w 7+1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny, w którym tygodniu ciazy po raz pierwszy zobaczylyscie serduszko na usg?
Veronka spróbuj w H&M tam mają fajne legginsy ciążowe z taką fajna gumką i nie są drogie 40zl fajne mają koszulki ciążowe takie niby zwykle ale bawełniane i na brzuszek więcej miejsca .Ja przeszukalam cała galerii 3 piętrowa, ale nigdzie nie było jegginsow. Znalazłam na samym końcu w hosue. Nie są jakiejś mega dobrej jakości Ale mają fajny wyższy stan i gumką A wyglądają jak jeansy. Dłuższy top albo jakoś koszula i elegancko! Ja wzięłam już rozmiar większe więc teraz z lekka są przyduzawe Ale już pewnie niedługo [emoji4]
Ja mam to samo a zwłaszcza ze wszystkie ciuchy mam mega dopasowane.Też masz wrażenie że mimo tego początku ciąży macica jest rozpulchniona że ciężko dopiąć spodnie?
Ale supcio To już niedługo zobaczysz pulsujace serducho...a ja o czekać musze AŻ tyle czasu.... jak to tyle wytrzymac?To ja się przypominam z serduszkiem wizyta serduszkowa była 19.02, następna 18.03
Ja też korzystam że jest lepiej.hej witam się i ja, dzisiaj mi na tyle dobrze ze nadrabiam kuchnie i sprzątanie.. potem jeszcze sie ogarnąć i można odpoczywać oby do wtorkowej wizyty [emoji4]
Ja byłam 5+4 i jeszcze nie widziałam..Cześć dziewczyny, w którym tygodniu ciazy po raz pierwszy zobaczylyscie serduszko na usg?