reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Możesz rodzic gdzie chcesz, możesz nawet podjechać sobie do szpitala na dni otwarte i oprowadzają po porodówce.
A nawet jak pojedziesz i powiesz że chciałabyś tu rodzic to jeśli mają luz to oprowadza cię po trakcie porodowym.
Ja tak zrobiłam poszłam sobie ot tak do Żeromskiego i powiedziałam że chciałabym tu rodzic i czy mogę mieć kilka pytan, akurat była pusta sala i pokazali mi porodówkę odpowiedzieli na pytania:)
W 8 miesiącu wtedy byłam

Wiem że są szpitale które prowadzą jakies kwalifikacje do porodu i że to gdzieś w Poznaniu jest
Może ktoś się wypowie więcej
Ja właśnie w Żeromskim będę. Teraz super po remoncie.

haha ja mam do szpitala 3km i dobrze ze tylko 3 [emoji23] od przyjazdu do zobaczenia dzidzi minelo 21min [emoji16]
Raczej potrwa to dłużej niż pół godzinki :) chociaż nigdy nie wiadomo. Ja mieszkam pomiędzy dwoma szpitalami. Do jednego mam 40km, do drugiego 50. Raczej będę jechała do tego dalszego.

Ja mam do centrum 6 km okolo, obwodowka 11 do pracy , znajac zycie trafie na korki [emoji23] kto wymyslil stawiac wszystkie szpitale itp w samym centrum...

Nie, mówię o Karolinie Pniewskiej, o tej co mówisz to nawet nie słyszałam :D sprawdzę sobie na Googlach. I ona też w zeromskim pracuje? Jak tak to nie trafiłam na nią
Też też :) U Karoliny Pniewskiej byłam raz w ciąży z synkiem i była super rzeczowa i sympatyczna, wszystko pięknie posprawdzala, także świetna lekarka.. Choć ja muszę mieć kogoś "od zadań specjalnych", a ona jest taka młodziutka 😁

No to "odważni" są jeśli odesłali kobietę z 5 cm rozwarciem...
bylam na IP ok 24 i odeslali mnie do domu skoro nie czulam skurczów poteb sie dowiedziałam ze rozwarcie bylo juz na 5cm wrocilam do domu kapiel i jak mnie krzyzowe złapały to ledwie dojechałam

reklama
Do góry