reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Tak.
Wyniki takie szybkie,że hej.
Jak czekałam na betę to diagnostyka tak szybko wyników nie wysyłała[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jutro na badania. I się zastanawiam czy nie zrobić bety :angry: kurde chociaż lekarza mówił ze mam nie robić już. Ale do wtorku uschnie. Chciałabym już wiedzieć czy jest wszystko ok

pakiet niebieski to taki podstawowy jeśli masz ubezpieczenie grupowe.
Jeśli nie to zrób betę w diagnostyce - to koszt 30 zł. Luxmed i tak zleca tam.
Nie będę robić płatnych bez sensu to dla mnie, jak się nie uda to USG w przyszłym tyg rozwieje wszelkie wątpliwości.
Nie czuję się wcale w ciąży, już po części jestem nawet pogodzona.
@Verona26
Jakbym znalazła takiego gin na NFZ jak mój to też bym chodziła.
Tak to nie pozostaje mi nic innego jak płacić.
Miałam świetny przykład przy cp jak ważny jest dobry lekarz.
O tak dobry lekarz na NFZ to jak milion w totka. Przerobiłam już milion ginekologów w lux med i kurcze to nie to samo co taka konkretną opieka że można do lekarza SMS napisać czy zadzwonić,

W lux medzie pracuje taka jedna babeczka która w zeromskim też pracuje i jak rodziłam to przychodziła na wizyty bardzo fajna jest. Ale trafić na wizytę do niej to jakiś koszmar milion razy trzeba stronę odświeżać bo wolnych terminów nie ma tylko polować trzeba na odpisanie wizyty

Nie będę robić płatnych bez sensu to dla mnie, jak się nie uda to USG w przyszłym tyg rozwieje wszelkie wątpliwości.
Nie czuję się wcale w ciąży, już po części jestem nawet pogodzona.
O tak dobry lekarz na NFZ to jak milion w totka. Przerobiłam już milion ginekologów w lux med i kurcze to nie to samo co taka konkretną opieka że można do lekarza SMS napisać czy zadzwonić,

W lux medzie pracuje taka jedna babeczka która w zeromskim też pracuje i jak rodziłam to przychodziła na wizyty bardzo fajna jest. Ale trafić na wizytę do niej to jakiś koszmar milion razy trzeba stronę odświeżać bo wolnych terminów nie ma tylko polować trzeba na odpisanie wizyty
Czy mówisz może o dr Poznańskiej-Kwater?? Słyszałam super opinie, ale nie udało mi się nigdy umówić na wizytę 😂

Czy mówisz może o dr Poznańskiej-Kwater?? Słyszałam super opinie, ale nie udało mi się nigdy umówić na wizytę [emoji23]
Nie, mówię o Karolinie Pniewskiej, o tej co mówisz to nawet nie słyszałam :D sprawdzę sobie na Googlach. I ona też w zeromskim pracuje? Jak tak to nie trafiłam na nią

reklama
Do góry