Ja mam to samo. Budzę się w nocy z 1h nawet dziwie. Nie mogę spać w ogóle. Tez miałam poronienia nawet 2 i teraz to moja 3cia ciąża dzieci nie mam to będzie 1sze. Boje się bardzo ale mąż powtarza mi w kolko ze się teraz uda i juz mówi np ze jak będziesz w 16tyg to wtedy powiemy rodzica wyślemy im zdjęcie z usg i mnie pozytywnie nakręca. Ogólnie myślę co ma być to będzie . Humor mam nie specjalny tez budzę się mokra imco rano robie testa czy jeszcze jestem w tej ciąży czy jak .Dziewczyny jak radzicie sobie ze stresem ? Ja dobry rok temu na początku ciąży poroniłam i teraz sie tak boje ze nie potrafię sie cieszyć nie mogę spac, poce sie jak mysz. Dobrze ze do pracy chodzę bo bym oszalała.
Mam schize lekką ale są rzeczy na które nie mamy wpływu biorę luteine pod język do tego acard i to mnie uspokaja trochę ze to może pomóc. Wizytę mam w niedziele to będzie 4+4 bardziej żeby sprawdzić jak tam polipy nie oczekuje cudów ze coś tam zobaczę potem mam na 6tydzien i 8 tydzień żeby być spokojna. 3mam kciuki za ciebie nie ma rady jak poradzić sobie ze stresem może herbata miętowa czy zielona odpoczynek i forum wygadać się to też pomaga