AniaMP
Fanka BB :)
Tak mam dwie córki. W tym roku skaczą 11 i 13 lat więc już spore to trochę pomogąAle będzie bliźniaków na forum, cudownie Przypomnij, masz już dzieci? Powiększy się jak coś gromadką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mam dwie córki. W tym roku skaczą 11 i 13 lat więc już spore to trochę pomogąAle będzie bliźniaków na forum, cudownie Przypomnij, masz już dzieci? Powiększy się jak coś gromadką
Przestań schizowac lekarz powiedzial ze jest ok ? Znaczy sie jest ok
Ja też już po wizycie.
W obu pęcherzykach zarodki i [emoji173]️[emoji173]️
Wg Om dzisiaj 7+1 Zobacz załącznik 1082568
Poza tym szukam innego ginekologa.Wczoraj byłam w szpitalu kazali iść do swojej Gin. A Gin powiedziała że nie da mi progesteronu.
Bez glutenu i bez laktozy. Sama piękę sama gotuję. Mam niedoczynność tarczycy. Tylko pracę miałam bardzo ciężka fizyczną na produkcji.Przy auto immuno jest jedna skuteczna w moim przypadku droga do wyleczenia. Tylko trudniejsza niż łykanie tabletek. Chemia domowa eko, kosmetyki eko, NO make-up, NO pazury, NO farbowanie włosów, żarcie tylko nieprzetworzone. Tymbardziej przy mthfr homo powinnaś wyrzucić kategorycznie gluten z diety. I laktozę. To podstawa. A w zasadzie o doeta paleo i przejście na protokół autoimmunologiczny i posiedzieć na nim minimum pół roku. Nie wiem co z tego robisz? I jak tarczyca?
Lekarze podobno nie dają progesteronu jeśli nie widać zarodka. Ale nie wiem czemuPoza tym szukam innego ginekologa.
Bez glutenu i bez laktozy. Sama piękę sama gotuję. Mam niedoczynność tarczycy. Tylko pracę miałam bardzo ciężka fizyczną na produkcji.
Cudnie to dopiero wieści trzymam kciukiJa też już po wizycie.
W obu pęcherzykach zarodki i [emoji3590][emoji3590]
Wg Om dzisiaj 7+1 Zobacz załącznik 1082568
Prawda nie daja, bo moze sie rozwijać ciaza pozamaciczna i wtedy nie jest to wskazane...Lekarze podobno nie dają progesteronu jeśli nie widać zarodka. Ale nie wiem czemu
Pięknie