Rudaa94
Fanka BB :)
To czekamy na dobre informacje
[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji6]
Jak tylko pójdę to dam znaćTo czekamy na dobre informacje
Tak ona odrazu dwie kolejne wizyty mi ustaliła jak dwa tygodnie temu byłam. To dobra lekarz tylko specyficzna i trochę słaby sprzętZa tydzien ? szybko
Powiem ci ze mega dziwna lekarka. Jak tak można traktować. Zamiast wyjaśnić czemu jakie mogą być przyczyny. Powinnaś zmienić lekarza, masakra. Chociaż by nie wiem co powinien dokładnie wytłumaczyć. Ciąże pozamaciczne przecież są bardzo groźne i trzeba odrazu reagowaćTak. Jak nic nie widać to nie ma ciąży. To gdzie jest?? Tak powiedziała.
Musiałam zostać w szpitalu, nie wiadomo skąd to krwawienie, możliwe że krwiak
Teraz już krwawienie jest mniejsze, dostaje sporą dawkę luteiny i duphastonu
Na usg widać na szczęście dwa serduszka [emoji177], jeśli dziś się już nic nie wydarzy to prawdopodobnie będzie dobrze, ale kilka dni muszę tu zostać
Dzisiaj 6+2
Wg om a usg miałaś dużą różnicę?Czyli mas, dzisiaj tak jak ja... tzn tak jak mi wczoraj usg pokazało. Ja już sama nie wiem ile jestem w tej ciąży...
Wg om a usg miałaś dużą różnicę?