Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
6+2A w którym tygodniu ciąży jesteś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6+2A w którym tygodniu ciąży jesteś ?
Hej dziewczyny ! Powiedzcie mi jak to jest z tymi zwolnieniami w ciąży . Tylko ciąża zagrożona a może też przy ciężkiej pracy ? Nie zależy mi żeby iść już teraz na zwolnienie ale chciałabym wiedzieć jak to wyglada ogólnie bo mam pracę stojącą , ciężką bo dużo dźwigania jest i nie ma stanowiska gdzie jest lżej .
Ja raczej dobrze.. Ale ostatnio widze zależność, że gorzej się czuję wieczorami.. Choć generalnie mogę powiedzieć, że dobrze się czuję, lepiej niż w poprzednich ciązachDobra, jajniki jajnikami ale jak tam sie dzis czujecie ?
No to ekstra Gratulacje!Mamy serduszko❤❤❤ wszystko dobrze ,ciaza młodsza oszacowana na 6+0
Ufff ulga:-)
Super [emoji3448]Mamy serduszko[emoji173][emoji173][emoji173] wszystko dobrze ,ciaza młodsza oszacowana na 6+0
Mamy serduszko[emoji173][emoji173][emoji173] wszystko dobrze ,ciaza młodsza oszacowana na 6+0
Ja też dziś miałam wizytę. Słyszałam serduszko [emoji175] to 7 tc. Zarodek tak przyklejony do ściany macicy ze ciężko go dostrzec nie mówiąc o zrobieniu zdjęcia.. Chyba znow będzie taki synus mamusi przyklejony [emoji23][emoji177][emoji177]