reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
super dziewczyny możecie być już spokojniejsze [emoji173][emoji173][emoji173]
Mamy serduszko[emoji173][emoji173][emoji173] wszystko dobrze ,ciaza młodsza oszacowana na 6+0
Ufff ulga:-)
Ja też dziś miałam wizytę. Słyszałam serduszko [emoji175] to 7 tc. Zarodek tak przyklejony do ściany macicy ze ciężko go dostrzec nie mówiąc o zrobieniu zdjęcia.. Chyba znow będzie taki synus mamusi przyklejony [emoji23][emoji177][emoji177]
Melduję się po wizycie ciąża 7+2 serduszko pika cudnie. Miliony wyników za tydzień kolejna wizyta. termin 5 października miodzio

dobrze ze juz środa do wtorku jakos minie...
ja sie dzis czuje lepiej ale najchętniej leżałabym pod kocykiem caly dzień.. raz mi cieplo potem zimno i tak na zmianę brr

Na właśnie od OM miałam.6t6d A minie wydaje że usg pokazało 6t1d ze względu na rozmiar zarodka. Pewnie mają normy które odpowiadają za dany tydzień i dzień dlatego. Zobaczymy co będzie sama kolejnym usg [emoji4]
Bo pewnie liczy rozpoczęty tydzień stąd 7,A na usg wpisany od ostatniej miesiączki więc stąd pewnie 6+1

Przestań schizowac :) lekarz powiedzial ze jest ok ? Znaczy sie jest ok :)
Na właśnie od OM miałam.6t6d A minie wydaje że usg pokazało 6t1d ze względu na rozmiar zarodka. Pewnie mają normy które odpowiadają za dany tydzień i dzień dlatego. Zobaczymy co będzie sama kolejnym usg [emoji4]

reklama
Teraz już brązowe plamki i silne skurcze jajników. Wzięłam nospe. Leżę prawie cały dzień. Chyba już będzie źle. Nie ma mnie nawet kto do szpitala zawieźć mieszkam 40 km od miasta . Mój w pracy a ja zielona Niemiecki jeszcze słaby. [emoji24]
A nie mógłby Ci ktoś jakiejkolwiek formy progesteronu podesłać? Wizyta w szpitalu ewentualnie?

Do góry