reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
super dziewczyny możecie być już spokojniejsze [emoji173][emoji173][emoji173]
Mamy serduszko[emoji173][emoji173][emoji173] wszystko dobrze ,ciaza młodsza oszacowana na 6+0
Ufff ulga:-)
Ja też dziś miałam wizytę. Słyszałam serduszko [emoji175] to 7 tc. Zarodek tak przyklejony do ściany macicy ze ciężko go dostrzec nie mówiąc o zrobieniu zdjęcia.. Chyba znow będzie taki synus mamusi przyklejony [emoji23][emoji177][emoji177]
Melduję się po wizycie ciąża 7+2 serduszko pika cudnie. Miliony wyników za tydzień kolejna wizyta. termin 5 października miodzio

dobrze ze juz środa do wtorku jakos minie...
ja sie dzis czuje lepiej ale najchętniej leżałabym pod kocykiem caly dzień.. raz mi cieplo potem zimno i tak na zmianę brr

Na właśnie od OM miałam.6t6d A minie wydaje że usg pokazało 6t1d ze względu na rozmiar zarodka. Pewnie mają normy które odpowiadają za dany tydzień i dzień dlatego. Zobaczymy co będzie sama kolejnym usg [emoji4]
Bo pewnie liczy rozpoczęty tydzień stąd 7,A na usg wpisany od ostatniej miesiączki więc stąd pewnie 6+1

Przestań schizowac :) lekarz powiedzial ze jest ok ? Znaczy sie jest ok :)
Na właśnie od OM miałam.6t6d A minie wydaje że usg pokazało 6t1d ze względu na rozmiar zarodka. Pewnie mają normy które odpowiadają za dany tydzień i dzień dlatego. Zobaczymy co będzie sama kolejnym usg [emoji4]

reklama
Teraz już brązowe plamki i silne skurcze jajników. Wzięłam nospe. Leżę prawie cały dzień. Chyba już będzie źle. Nie ma mnie nawet kto do szpitala zawieźć mieszkam 40 km od miasta . Mój w pracy a ja zielona Niemiecki jeszcze słaby. [emoji24]
A nie mógłby Ci ktoś jakiejkolwiek formy progesteronu podesłać? Wizyta w szpitalu ewentualnie?

Do góry