Verona twój słownik "mam nadzieje ze bardzo szybko zejdziesz "Kochana bardzo mi przykro [emoji53][emoji53][emoji20]
Mam nadzieję że bardzo szybko zejdziesz i doczekasz szczęśliwego rozwiązania [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Verona twój słownik "mam nadzieje ze bardzo szybko zejdziesz "Kochana bardzo mi przykro [emoji53][emoji53][emoji20]
Mam nadzieję że bardzo szybko zejdziesz i doczekasz szczęśliwego rozwiązania [emoji7]
Verona twój słownik [emoji6][emoji23]"mam nadzieje ze bardzo szybko zejdziesz "
Wrocilas wiesz martwiłam się czemu cie nie ma od rana . dawaj znać jutro po wizycie 3msm kciukiHahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Od course mój słownik to ładnie jest porażka [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Tak.A ma to jakieś znaczenie tzn jeśli jest niski to oznacza ciążę pozamaciczna? Bo tego nie wiedziałam
Hej dziewczyny, przygarniecie Mnie ? . W tym roku otrzymałam piękny prezent walentynkowy . Termin @ na 16.02, ale ze jakoś nie najlepiej się czułam zrobiłam tescik 14.02 i 2 piękne kreseczki . Od początku zażywam duphaston że względu na problem z zajęciem i podtrzymaniem ciąży. Mam za sobą już 2 poronienia pierwsza ciąża - 14msc starań - wczesne poronienie , 3 Msc później zaszłam w kolejną ciążę szczęśliwie donoszona, urodziłam zdrowa córeczkę , 14msc później kolejna ciąża niestety znów wczesne poronienie 3 Msc później 2 kreseczki ☺ oby tym razem się w końcu udało ☺. Wylałam już morze łez ale nie poddaje się.
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Od course mój słownik to ładnie jest porażka [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Ja z prawej,Ale też jest jajowód po operacjimnie też pobolewa po prawej czasami. Owu miałam z lewej.
fajnie że wróciłaś ze swoim słownikiem
Ja z prawej,Ale też jest jajowód po operacji