Rudaa94
Fanka BB :)
No oby byl milszy niz ostatnio moze nie dostane zjeby ze 3 dni wczesniej jestem
najdłuższe minuty przed tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najdłuższe minuty przed tobą
Ja tak samo jak się dowiedziałam, że serce bije też się wzruszyłam tymbardziej, że to moja pierwsza ciążaDziewczyny - takie emocje!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mamy serduszko - pięknie łomotało w tym małym ciałku. Jak tylko je zobaczyłam to zaczęłam płakać [emoji7][emoji7]
Maluszek ma 1,12cm co odpowiada 7tygodniowi i 1 dzień.
Następna wizyta 5.03 wtedy już z lekarzem prowadzącym [emoji5]
A to moje maleństwo
Zobacz załącznik 1082001
A jak wg apki masz ? Duza roznica?
Super fotki! Gratuluje
Teraz dopiero mnie stres dopadl... shit....Różnica 2 dni [emoji847]
Najlepiej przejedz do lekarza. Może potrzebujesz duphastonu. Ja miałam małe krwawienie i okazało się ze mam małego krwiaka. Lepiej iść i sprawdzić czy coś złego się nie dziejeJuż sama nie wiem w te dni normalnie powinnam mieć dni płodne i owulację
Mam wizytę na jutroNajlepiej przejedz do lekarza. Może potrzebujesz duphastonu. Ja miałam małe krwawienie i okazało się ze mam małego krwiaka. Lepiej iść i sprawdzić czy coś złego się nie dzieje
Gratulacje Kochana Cudownie!!!Dziewczyny - takie emocje!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mamy serduszko - pięknie łomotało w tym małym ciałku. Jak tylko je zobaczyłam to zaczęłam płakać [emoji7][emoji7]
Maluszek ma 1,12cm co odpowiada 7tygodniowi i 1 dzień.
Następna wizyta 5.03 wtedy już z lekarzem prowadzącym [emoji5]
A to moje maleństwo
Zobacz załącznik 1082001
Taki śluz może nic nie znaczyć, ale wiesz jak to jest.. Dobrze, że masz jutro wizytę..Dzisiaj rano wstałam i zobaczyłam niewielką ilość jasno różowego śluzu na podpasce. Jestem w 6tc. Jutro mam wizytę u gina. Trochę pobolewa mnie podbrzusze. Wzięłam nospe jest lepiej. Tylko czy to normalne? Ten śluz tego było naprawdę malutko, ale lepiej dmuchać na zimne. Może potrzebuje progesteronu??