Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Będzie widać ziarenko [emoji3448]Dzis 9 dzień...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie widać ziarenko [emoji3448]Dzis 9 dzień...
No wlasnie i zapewne nawet jesli to krwiaczek, to ja nie widzac serduazka zapewne bede sie juz stresowac a tak chcialam tego uniknac...Będzie widać ziarenko [emoji3448]
Zrozumiałe.No wlasnie i zapewne nawet jesli to krwiaczek, to ja nie widzac serduazka zapewne bede sie juz stresowac a tak chcialam tego uniknac...
CzekamyDziewczyny beta wyszla 103,6 jakas niska, ale w sumie moglam zajsc ok 24-25 stycznia, wiec mogloby byc? Nie wiem., wariuje juz. Zaraz wchodze do lekarza.
Napisz co i jak po wizycie.. trzymam kciukiDziewczyny beta wyszla 103,6 jakas niska, ale w sumie moglam zajsc ok 24-25 stycznia, wiec mogloby byc? Nie wiem., wariuje juz. Zaraz wchodze do lekarza.
Dziewczyny beta wyszla 103,6 jakas niska, ale w sumie moglam zajsc ok 24-25 stycznia, wiec mogloby byc? Nie wiem., wariuje juz. Zaraz wchodze do lekarza.
Wygląda na troszkę za niska, jak na 9 dni po @ niestety.. ale różne rzeczy się zdarzają.. Dawaj znać koniecznie !Dziewczyny beta wyszla 103,6 jakas niska, ale w sumie moglam zajsc ok 24-25 stycznia, wiec mogloby byc? Nie wiem., wariuje juz. Zaraz wchodze do lekarza.
To masz taki sam termin jak ja ja też 8stycznia okres, też byłam na wizycie tylko u mnie USG wygląda zupełnie inaczej, jest taka mała czarna plamka taki groszek. Pusty. U ciebie jest wyraźnie jaśniejszy i większy.Cześć wszystkim, pierwszy raz na forum i nie wiem czy w dobrym miejscu kliknęłam. Może pomożecie? 8 stycznia ostatni okres , owulacja raczej 25 stycznia, Beata 7 lutego 133 i po dwóch dniach 680, (Przy pustym tez może wzrastać) ginekolog stwierdziła ze słabe te jajo i chyba puste, idę we wtorek ponownie. Dołączam fotę co myślicie?Zobacz załącznik 1080823
Wydaję mi się że Tobie beta pięknie urosła i jednak ten dzidziuś tam sobie rośnie...To masz taki sam termin jak ja ja też 8stycznia okres, też byłam na wizycie tylko u mnie USG wygląda zupełnie inaczej, jest taka mała czarna plamka taki groszek. Pusty. U ciebie jest wyraźnie jaśniejszy i większy.
Betę robiłam wczoraj i jest ponad 54tys
Mam zrobić powtórkę w przyszłym tyg
Może też zrób bo niby przy pustym jaju też wzrasta ale już nie z taką prędkością jak powinna i będzie widać anomalie