reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Cześć wszystkim, pierwszy raz na forum i nie wiem czy w dobrym miejscu kliknęłam. Może pomożecie? 8 stycznia ostatni okres , owulacja raczej 25 stycznia, Beata 7 lutego 133 i po dwóch dniach 680, (Przy pustym tez może wzrastać) ginekolog stwierdziła ze słabe te jajo i chyba puste, idę we wtorek ponownie. Dołączam fotę co myślicie?Zobacz załącznik 1080823
Hmmm.. troszkę dziwne, bo pęcherzyk jest zwykle taka pusta czarną dziurka, a u Ciebie jakby to "jajo" jest całe pełne.. ale ja szczerze się nie znam.. na pewno trzeba kontrolować..

Ja dziś słaby dzień niedobrze od rana miałam trochę pracy ledwo zrobiłam klientkę potem godzina na kibelku ale teraz przestało mdlic to może wreszcie po jakieś zakupy wyjadę

Ojej... to pilnuj tylko zeby z wynikami itp nie zwlekali. Bo ja raz 6 godzin na wynik rentgenu czekalam gdzie byl gotowy po godzinie ale gdzies go wcielo.
Dzięki, lekarz jest przy zabiegu, wiec sobie poczekam. Bo zapewne dzis jest jeden na piec oddzialow cholera :crazy:

No ja zostalam zmuszona zalozyc spodnice bo zadne jeansy na brzuch nie wlazly a jak wlazly to z bólem kiszek... dobrze ze glowa odpuszcza...
Ja dziś słaby dzień niedobrze od rana miałam trochę pracy ledwo zrobiłam klientkę potem godzina na kibelku ale teraz przestało mdlic to może wreszcie po jakieś zakupy wyjadę

reklama
Do góry