Artemida90
Fanka BB :)
Dlatego wlasnie dopisalam o wedzonych czy pieczonych bo takie warianty tez wystepuja![]()
Tylko musisz dopatrzeć czy wędzone na ciepło czy zimno. Właśnie chodzi o ta obróbkę termiczna żeby pozbyć się pasożytów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego wlasnie dopisalam o wedzonych czy pieczonych bo takie warianty tez wystepuja![]()
A ja wypiłam bez problemu i chciałam dokładkę - dostałam glukozę dla kobiet w ciąży smak pomarańczowy- Taka mocniej słodka wygazowana mirinda [emoji1787]
Tylko musisz dopatrzeć czy wędzone na ciepło czy zimno. Właśnie chodzi o ta obróbkę termiczna żeby pozbyć się pasożytów
Ooo to jest mysl![]()
To na pewno. Ja ogolnie ryb nie jadamjedyne nad czym pewnie bede ubolewac to tatar(moj tata robi genialnego tatara), ktory pojawia sie na wszelkich zjazdach rodzinnych, a po drodze w marcu urodziny taty, spozniony obiad z okazji rocznicy slubu, wielkanoc i tak dalej [emoji23] bede musiala chyba znalezc sobie inne zainteresowanie przy stole [emoji23]
Z kawą akurat mama ma luźne podejście i jeden dwa kubeczki słabej mielonej (oby nie rakotwórczej rozpuszczalnejNo i jestem w czarnej dupie bo ma dobry ekspres i dobra kaweaz sie boje do niej jechac [emoji14]
Ale piękne !Szybkie drugie śniadanie.
Płatki owsiane ,siemię lniane ,jogurt naturalny,mrożone maliny i troszkę miodu.
Stwierdzam,że koniec pozwalania sobie na wszystko bo i tak mi nie służy ,nic mi nie da , Aaa da[emoji779][emoji779] znowu kg których się dopiero co pozbyłam[emoji4][emoji4]Zobacz załącznik 1080180
@bleucoco ja juz nie pamietam co to normalny stanikJa uwielbiam ryby w każdej postaci, jemy conajmniej raz w tyg. Najczęściej robię łososia na parze - pychota razem z brokułem
Pamiętaj że surowe ryby są zakazane w ciążywitam z rana ja już po śniadaniu, dziś miałam mezowi powiedzieć ze sie udało ale wczoraj jyz wypytał nie dalo sie ukryć [emoji5] na obiad rosół a na kolacje planuje sushico do walentynek to nigdy nie obchodzimy i prezentów tez nie robimy wiec problem z glowy