Artemida90
Fanka BB :)
Dlatego wlasnie dopisalam o wedzonych czy pieczonych bo takie warianty tez wystepuja
Tylko musisz dopatrzeć czy wędzone na ciepło czy zimno. Właśnie chodzi o ta obróbkę termiczna żeby pozbyć się pasożytów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego wlasnie dopisalam o wedzonych czy pieczonych bo takie warianty tez wystepuja
A ja wypiłam bez problemu i chciałam dokładkę - dostałam glukozę dla kobiet w ciąży smak pomarańczowy- Taka mocniej słodka wygazowana mirinda [emoji1787]
Tylko musisz dopatrzeć czy wędzone na ciepło czy zimno. Właśnie chodzi o ta obróbkę termiczna żeby pozbyć się pasożytów
Ooo to jest mysl
To na pewno. Ja ogolnie ryb nie jadam jedyne nad czym pewnie bede ubolewac to tatar(moj tata robi genialnego tatara), ktory pojawia sie na wszelkich zjazdach rodzinnych, a po drodze w marcu urodziny taty, spozniony obiad z okazji rocznicy slubu, wielkanoc i tak dalej [emoji23] bede musiala chyba znalezc sobie inne zainteresowanie przy stole [emoji23]
Z kawą akurat mama ma luźne podejście i jeden dwa kubeczki słabej mielonej (oby nie rakotwórczej rozpuszczalnej ) nie zaszkodzi. Nawet nie mam ochoty na więcej w sumie teraz. Ale cała reszta - dokładnie tak jak piszesz Mi tam kawa nie zbrzydła, ale mam ochotę na mniej niż wcześniej. Jestem niskociśnieniowcem więc te dwa kubeczki mogą być nawet zbawienne dla organizmu.No i jestem w czarnej dupie bo ma dobry ekspres i dobra kawe az sie boje do niej jechac [emoji14]
Ale piękne !Szybkie drugie śniadanie.
Płatki owsiane ,siemię lniane ,jogurt naturalny,mrożone maliny i troszkę miodu.
Stwierdzam,że koniec pozwalania sobie na wszystko bo i tak mi nie służy ,nic mi nie da , Aaa da[emoji779][emoji779] znowu kg których się dopiero co pozbyłam[emoji4][emoji4]Zobacz załącznik 1080180
@bleucoco ja juz nie pamietam co to normalny stanik odkad cycki zaczelam czuc to jedynie sportowy i juz sie robi ciasnawy[emoji23]Ja uwielbiam ryby w każdej postaci, jemy conajmniej raz w tyg. Najczęściej robię łososia na parze - pychota razem z brokułem
Pamiętaj że surowe ryby są zakazane w ciążywitam z rana ja już po śniadaniu, dziś miałam mezowi powiedzieć ze sie udało ale wczoraj jyz wypytał nie dalo sie ukryć [emoji5] na obiad rosół a na kolacje planuje sushi co do walentynek to nigdy nie obchodzimy i prezentów tez nie robimy wiec problem z glowy