reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
To na pewno. Ja ogolnie ryb nie jadam :) jedyne nad czym pewnie bede ubolewac to tatar(moj tata robi genialnego tatara), ktory pojawia sie na wszelkich zjazdach rodzinnych, a po drodze w marcu urodziny taty, spozniony obiad z okazji rocznicy slubu, wielkanoc i tak dalej [emoji23] bede musiala chyba znalezc sobie inne zainteresowanie przy stole [emoji23]
Tylko musisz dopatrzeć czy wędzone na ciepło czy zimno. Właśnie chodzi o ta obróbkę termiczna żeby pozbyć się pasożytów

To na pewno. Ja ogolnie ryb nie jadam :) jedyne nad czym pewnie bede ubolewac to tatar(moj tata robi genialnego tatara), ktory pojawia sie na wszelkich zjazdach rodzinnych, a po drodze w marcu urodziny taty, spozniony obiad z okazji rocznicy slubu, wielkanoc i tak dalej [emoji23] bede musiala chyba znalezc sobie inne zainteresowanie przy stole [emoji23]

Ja uwielbiam ryby w każdej postaci, jemy conajmniej raz w tyg. Najczęściej robię łososia na parze - pychota razem z brokułem

No i jestem w czarnej dupie bo ma dobry ekspres i dobra kawe :( az sie boje do niej jechac [emoji14]
Z kawą akurat mama ma luźne podejście i jeden dwa kubeczki słabej mielonej (oby nie rakotwórczej rozpuszczalnej 😂) nie zaszkodzi. Nawet nie mam ochoty na więcej w sumie teraz. Ale cała reszta - dokładnie tak jak piszesz 😂 Mi tam kawa nie zbrzydła, ale mam ochotę na mniej niż wcześniej. Jestem niskociśnieniowcem więc te dwa kubeczki mogą być nawet zbawienne dla organizmu.

Powiem Wam dziewczyny lepszą rzecz - wstaję rano, szykuję się, STANIKI ZA MAŁE!! A miałam miseczkę C. Aż boję się iść do sklepu haha Próbowałam jakoś dopasować tę starą miseczkę, ale kończy mi się w połowie piersi 😳😂 Nie spodziewałam się, że tak szybko 😂

Szybkie drugie śniadanie.
Płatki owsiane ,siemię lniane ,jogurt naturalny,mrożone maliny i troszkę miodu.

Stwierdzam,że koniec pozwalania sobie na wszystko bo i tak mi nie służy ,nic mi nie da , Aaa da[emoji779][emoji779] znowu kg których się dopiero co pozbyłam[emoji4][emoji4]Zobacz załącznik 1080180
Ale piękne ! :)

No to dla mnie to jedynie przechodziprzez gardlo:)
Ja uwielbiam ryby w każdej postaci, jemy conajmniej raz w tyg. Najczęściej robię łososia na parze - pychota razem z brokułem
@bleucoco ja juz nie pamietam co to normalny stanik :D odkad cycki zaczelam czuc to jedynie sportowy i juz sie robi ciasnawy[emoji23]

witam z rana ja już po śniadaniu, dziś miałam mezowi powiedzieć ze sie udało ale wczoraj jyz wypytał nie dalo sie ukryć [emoji5] na obiad rosół a na kolacje planuje sushi :) co do walentynek to nigdy nie obchodzimy i prezentów tez nie robimy wiec problem z glowy
Pamiętaj że surowe ryby są zakazane w ciąży

reklama
Do góry