reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja myślę, że nie powinnysmy porównywać tych wymiarów aż tak bardzo miedzy sobą ,bo każdy dzidzius jest inny i w innym tepie się będzie rozwijał.tak samo jak nasze przyrosty i bety byly różne w tych samych dniach cyklu i tak jak nasze dzieci się urodza z różną masą urodzeniowa i długością ciała mimo że w tym samym tygodniu ciąży:-)
Grunt to mieć zaufanego lekarza i jego się słuchać.:-)

Masz racje, każda z nas jest innym przypadkiem [emoji846] Nie dac się zwariować [emoji16]

@Anna_87 @Rudaa94 Dzięki kochane 🙁❤️ Teraz jeszcze po wyjściu z domu w drodze do przygodni po wyniki pękła mi podeszwa w zimowym bucie, stopa mokra, a nie mam jak wrócić się bo już muszę jechać do dziadka do domu wziąć mu kilka rzeczy a potem do szpitala a wieczorem endo i gine. Ciekawe co jeszcze dziś mnie czeka 🙁 Chyba hormony też już powoli zaczynają robić swoje, bo czuję się coraz bardziej rozklekotana emocjonalnie 🙁

mieć taką wnuczkę to skarb [emoji4]
@Anna_87 @Rudaa94 Dzięki kochane [emoji853][emoji3590] Teraz jeszcze po wyjściu z domu w drodze do przygodni po wyniki pękła mi podeszwa w zimowym bucie, stopa mokra, a nie mam jak wrócić się bo już muszę jechać do dziadka do domu wziąć mu kilka rzeczy a potem do szpitala a wieczorem endo i gine. Ciekawe co jeszcze dziś mnie czeka [emoji853] Chyba hormony też już powoli zaczynają robić swoje, bo czuję się coraz bardziej rozklekotana emocjonalnie [emoji853]

Staram się jak mogę :( śp. Babunia i Dziadek to jak drudzy rodzice. Wychowali mnie, mama była samotną mamą. Są dla mnie bardzo ważni i oddałabym wszystko za nich :( Ajezus chyba łapie mnie melancholia i płacz znowu...
Wszystko musi być dobrze, tym bardziej że prawnuczek/prawnuczka w drodze :)!!!!!

To jak bedziesz u dziadka to najwyzej wez od niego skarpetki i chociaz zmien na suche, bo z nosa bedzie zaraz kapać. Dziadek jeszcze nie wie ale ma dla kogo z choroba walczyc :) butem sie nie przejmuj, rzecz nabyta :) wizyta u lekarzy musi przebiec pomyslnie :) a jak wrocisz to zrob sobie jakas przyjemnosc po ciężkim dniu :)

@Anna_87 @Rudaa94 Dzięki kochane [emoji853][emoji3590] Teraz jeszcze po wyjściu z domu w drodze do przygodni po wyniki pękła mi podeszwa w zimowym bucie, stopa mokra, a nie mam jak wrócić się bo już muszę jechać do dziadka do domu wziąć mu kilka rzeczy a potem do szpitala a wieczorem endo i gine. Ciekawe co jeszcze dziś mnie czeka [emoji853] Chyba hormony też już powoli zaczynają robić swoje, bo czuję się coraz bardziej rozklekotana emocjonalnie [emoji853]

To jak bedziesz u dziadka to najwyzej wez od niego skarpetki i chociaz zmien na suche, bo z nosa bedzie zaraz kapać. Dziadek jeszcze nie wie ale ma dla kogo z choroba walczyc :) butem sie nie przejmuj, rzecz nabyta :) wizyta u lekarzy musi przebiec pomyslnie :) a jak wrocisz to zrob sobie jakas przyjemnosc po ciężkim dniu :)
Dziękuję za te słowa ❤️❤️❤️ Wieczorem idziemy z M. na kolację, więc będzie relaks po ciężkim dniu... Dziadek wkrotce się dowie, tylko jeszcze nie wiem kiedy, i tak, mam nadzieję, że dzięki temu uzna, że ma po co jeszcze z nami być ❤️

reklama
Ja nie mam pojęcia co kupić mojemu A za 3h będzie w domu [emoji2356] A oczywiście jeszcze w szlafroki dopiero pije kawę i pomysłow mam brak [emoji2368][emoji16]
To super zw tak milo zaczyna ci się dzień [emoji3590]

Ja muszę jechać po jaki prezent na walentynki.... A że mój mąż na popołudnie mam na to dosłownie ze 2 3 h a pomysłu brak [emoji2360].
Oby w pracy zleciło Ci szybciutko. wspaniałe ze czujesz się dobrze [emoji3059]

Do góry