reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, dziadziuś już na chirurgii ogólnej. Jutro ma mieć tomografię żeby sprawdzić wykrytą zmianę na woreczku żółciowym. Okoliczne organy ponoć są w porządku. Mam nadzieję, że to tylko jakieś złogi, kamienie, że nie rak... Jadę odebrać wczorajsze wyniki bety a potem do szpitala a wieczorem endo i ginekolog. Trochę pękłam i popłakałam sobie w drodze :(

Musi byc dobrze. Trzymam kciuki :)
Dziewczyny, dziadziuś już na chirurgii ogólnej. Jutro ma mieć tomografię żeby sprawdzić wykrytą zmianę na woreczku żółciowym. Okoliczne organy ponoć są w porządku. Mam nadzieję, że to tylko jakieś złogi, kamienie, że nie rak... Jadę odebrać wczorajsze wyniki bety a potem do szpitala a wieczorem endo i ginekolog. Trochę pękłam i popłakałam sobie w drodze :(

A umniejsza tak się dzieje dzieci robią pizze
20200214_103225.jpeg

będzie dobrze, zdrowia dla dziadka :)

reklama
Do góry