Sabi32
Fanka BB :)
Ja tez..ale biore prysznic i sie kładę nie ma cojejA ja walczę ze sobą żeby nie zasnąć znowu. Chociaż i tak już po 20[emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez..ale biore prysznic i sie kładę nie ma cojejA ja walczę ze sobą żeby nie zasnąć znowu. Chociaż i tak już po 20[emoji16][emoji16]
bardzo możliwe tak miałam w pierwszej chodzilam po mieszkaniu od kanapy do łóżka i dzien mijał bezproduktywnieCzy osłabienie duze, straszna słabość jest objawem ciąży? Nie mam objawów ale to osłabienie jest duze że czasem nie jestem w stanie usiedzieć [emoji16] często jest mi poprostu słabo
A ja walczę ze sobą żeby nie zasnąć znowu. Chociaż i tak już po 20[emoji16][emoji16]
Verona czemu ty sobie tak wkręcaszJa właśnie dzisiaj nawet nie miałam kryzysu. Nie chciało mi się spać... Kurde może coś nie tak i objawy mi zanikają... chociaż cycki dzisiaj bolą niemiłosiernie [emoji848]
No a u mnie jednak nie najlepsze wieści...
Byłam na USG
I pęcherzyk jest wygląda jak 2 tyg ciąża może mniej, jest pusty oczywiście tak jak myślałam szanse jakieś są ale minimalne.
Tym bardziej że ciąża powinna być jakieś 5 dni starsza bo ominelismy dni płodne. Czyli istnialaby ewentualność że mogłaby być przesunięta owulacja ale szybciej a nie spóźniona bo plemniki nie żyją wiecznie. Więc jakby była spóźniona to byłoby nie mozliwe
I tak że przeżyły 4-5 dni to sporo. W dodatku 2 dni po okresie kreska wyszła masakrycznie gruba to też wyklucza spóźniona owulacja a potwierdza właśnie przyspieszona
Tak więc znowu mam powtórkę trzecie poronienie się zbliża
W dodatku lekarz nie kazał się cieszyć tym bardziej jak mu powiedziałam o grupie jaka przeszłam to już wgl załamał ręce
Chciał mi dać duphaston ale jak się spytałam jaki jest sens to mówił że tylko na psychikę... No to nie chciałam
No trudno
Serduszko bije, aż się wzruszyłam na usg [emoji16] jakie to emocje niesamowite nosić w sobie człowieka [emoji23][emoji173]️[emoji7]