Ze mnie też luteina wypływala, a kolor żółty, bo w ciąży możesz mieć taki mleczny/kremowy śluz..Masz upłAwy ,po wyschnięciu takie żółte jakiś taki kolor na wkładce mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze mnie też luteina wypływala, a kolor żółty, bo w ciąży możesz mieć taki mleczny/kremowy śluz..Masz upłAwy ,po wyschnięciu takie żółte jakiś taki kolor na wkładce mam
No podskoczylo ci tsh... Mi też ale mniej, mam 2,25 obecnie. W poprzedniej ciąży uroslo mi do 7 ale teraz szybciej skontrolowalamKochane, odebrałam wyniki w 14 DPO W piątek wizyta u endo i gine, czas zwiększyć dawkę euthyroxu
Kochane, odebrałam wyniki w 14 DPO W piątek wizyta u endo i gine, czas zwiększyć dawkę euthyroxu
Super! Ale rzeczywiście euthyrox koniecznie do zwiększenia, moja endokrynolog zawsze każe zwiększać nawet przed wizytą, bo to ważne, żeby TSH było normieKochane, odebrałam wyniki w 14 DPO W piątek wizyta u endo i gine, czas zwiększyć dawkę euthyroxu
Ja nic nie biorę a mam też sporo śluzu w tej ciąży, głównie po spacerze, jak siedzę to nie. I też zabawia bieliznę na lekko żółty kolor, ale nie swedzi mnie nic, więc uznałam że tak ma być...Masz upłAwy ,po wyschnięciu takie żółte jakiś taki kolor na wkładce mam
2,1 coś koło tego miałam w grudniu Teraz biorę euthyrox 50, więc koniecznie trzeba zwiększyć, bo samo nie spadnie!No podskoczylo ci tsh... Mi też ale mniej, mam 2,25 obecnie. W poprzedniej ciąży uroslo mi do 7 ale teraz szybciej skontrolowalam
Tych kilka dni to już nie będę sama zwiększać, przyjdę z wynikami i niech zaplanuje co i jakSuper! Ale rzeczywiście euthyrox koniecznie do zwiększenia, moja endokrynolog zawsze każe zwiększać nawet przed wizytą, bo to ważne, żeby TSH było normie
Wow to nawet nie sądziłam, że aż tak skaczeU mnie kazali od razu po pozytywnym tescie dołożyć jedna dawke. Do testu brałam 125 a od pozytywnego testu 150 dziś tez badałam tsh. Za tydzień dostanę telefon z wynikiem
Mi endokrynolog każe trzymać tsh w okolic 1-1,5, jutro jadę2,1 coś koło tego miałam w grudniu Teraz biorę euthyrox 50, więc koniecznie trzeba zwiększyć, bo samo nie spadnie!
Tak byłoby idealnie!Mi endokrynolog każe trzymać tsh w okolic 1-1,5, jutro jadę