reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Dziewczyny, melduje się po wizycie. Lekarz wyliczył, że dziś 5+4 (czyli zgodnie z apka ciąża+), niestety jeszcze nie było widać serduszka. Ale jest ładny pęcherzyk i lekarz mówił, że widać, że kształtuje się zarodek. Powiedział, że wszystko wygląda optymistycznie [emoji3526][emoji3526] Serduszkowa wizyta za dwa tygodnie..
Cudnie no to czekamy na srduszko

reklama
Wiecie co chyba sie stresuje wizytą w środę. Nie wiem czy nie przełożyć wizyty na jakis poźniejszy termin... nie chciałabym iść i usłyszeć że przyszłam za szybko stresować sie, że coś jest nie tak.. ale jak przełoże to lubego nie bedzie w tygodni i on z kolei się bedzię stresował, że nie byl ze mna i mysle że może byc mu przykro.

Cześć Karolina, idź i nic się nie martw, ja poszlam 6 dni po zrobieniu testu i w prawdzie nie bylo jeszcze nicwidac na USG ale tez dostalam progesteron i mocniejszy kwas foliowy bo mam skłonności do silników i bardzo sie cieszę, bo jestem spokojniejsza. Dzisiaj mialam rozmowę z pracodawcą, stresios na maksa a tu kolejna niespodzianka, dostalam namiary do kilku lekarzy bo mieszkam w Irlandii i nie bardzo mam pojecie gdzie, co i jak, mamy dwa szpitale w okolicy wiec tez mi szefowa podpowiedziala który lepszy i jeszcze mi zaproponowala ubranka w spadku po jej dzieciaczkach 🤗 A ja w nocy nie moglam spac glupia 😂

reklama
Do góry