reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Wow! Podziwiam. Bo ja mam problem nawet żeby 5 kg zrzucić. Oczywiście z mojego lenistwa i obzarstwa [emoji23][emoji23]
Nooo nie polecam. Ja już nie wchodzę... Bo osiwieje do października. U mnie to o wiele głębszy temat bo w kwietniu zeszłego roku ważyłam prawie 100kg. Wzięłam się za siebie, pracowałam bardzo ciężko i udało mi się zrzucić 20kg. Bardzo się boję teraz, że to wszystko pójdzie w... I znów przybiore jakieś kosmiczne ilości kg.

reklama
Dziewczyny, melduje się po wizycie. Lekarz wyliczył, że dziś 5+4 (czyli zgodnie z apka ciąża+), niestety jeszcze nie było widać serduszka. Ale jest ładny pęcherzyk i lekarz mówił, że widać, że kształtuje się zarodek. Powiedział, że wszystko wygląda optymistycznie ☺️☺️ Serduszkowa wizyta za dwa tygodnie..

Dziewczyny, melduje się po wizycie. Lekarz wyliczył, że dziś 5+4 (czyli zgodnie z apka ciąża+), niestety jeszcze nie było widać serduszka. Ale jest ładny pęcherzyk i lekarz mówił, że widać, że kształtuje się zarodek. Powiedział, że wszystko wygląda optymistycznie [emoji3526][emoji3526] Serduszkowa wizyta za dwa tygodnie..
Super[emoji177][emoji177]

reklama
Dziewczyny, melduje się po wizycie. Lekarz wyliczył, że dziś 5+4 (czyli zgodnie z apka ciąża+), niestety jeszcze nie było widać serduszka. Ale jest ładny pęcherzyk i lekarz mówił, że widać, że kształtuje się zarodek. Powiedział, że wszystko wygląda optymistycznie [emoji3526][emoji3526] Serduszkowa wizyta za dwa tygodnie..
24? Ja 25 idę

Do góry