reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
W w kwestii kilogramów to ja już mam załamke [emoji2356] jem jak zwykle, a mam 1,5 na plus. Stawiam, że to woda, bo od zawsze milam do tego skłonność. Nawet przed miesiączka dużo "tyłam". Poza tym przestaje się dopinać w spodnie, bo zawsze nosiłam obcisłe, a brzuch mam masakrycznie wzdęty [emoji2356] trzeba będzie nowe spodnie kupić
Kurde u mnie tak samo 😭 już 2 kg na plusie! Przecież to nie możliwe jest... Dziś miałam ochotę chwycić wagę i wywalić ją przez okno jak to zobaczyłam ☹️

Dlatego Nie wchodzę [emoji23][emoji23][emoji85]
Nooo nie polecam. Ja już nie wchodzę... Bo osiwieje do października. U mnie to o wiele głębszy temat bo w kwietniu zeszłego roku ważyłam prawie 100kg. Wzięłam się za siebie, pracowałam bardzo ciężko i udało mi się zrzucić 20kg. Bardzo się boję teraz, że to wszystko pójdzie w... I znów przybiore jakieś kosmiczne ilości kg.

Aż chyba poszukam mojej karty ciąży i sprawdzę jwk było poprzednio, ale na pewno nie miałam takiego brzucha na początku. Nie wiem czemu on mi tak szybko wychodzi. Wariacja jakaś
Kurde u mnie tak samo [emoji24] już 2 kg na plusie! Przecież to nie możliwe jest... Dziś miałam ochotę chwycić wagę i wywalić ją przez okno jak to zobaczyłam [emoji3525]

Aż chyba poszukam mojej karty ciąży i sprawdzę jwk było poprzednio, ale na pewno nie miałam takiego brzucha na początku. Nie wiem czemu on mi tak szybko wychodzi. Wariacja jakaś
Może to faktycznie przez wodę? U mnie też przed okresem zawsze mocno się zatrzymywała. Nawet powieki miałam mega spuchnięte ☹️ i mój bęben też jest mega "pełny" nawet nie da się go wciągnąć w żaden sposób 🙄

reklama
Do góry