Artemida90
Fanka BB :)
Dziewczyny leżę pod kocem, kotek grzeje mi kopyta a mam tak zimne stopy ze aż paluchy strzelają. Generalnie niby zimno mi nie jest tylko te stopy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde u mnie tak samo już 2 kg na plusie! Przecież to nie możliwe jest... Dziś miałam ochotę chwycić wagę i wywalić ją przez okno jak to zobaczyłamW w kwestii kilogramów to ja już mam załamke [emoji2356] jem jak zwykle, a mam 1,5 na plus. Stawiam, że to woda, bo od zawsze milam do tego skłonność. Nawet przed miesiączka dużo "tyłam". Poza tym przestaje się dopinać w spodnie, bo zawsze nosiłam obcisłe, a brzuch mam masakrycznie wzdęty [emoji2356] trzeba będzie nowe spodnie kupić
Kurde u mnie tak samo [emoji24] już 2 kg na plusie! Przecież to nie możliwe jest... Dziś miałam ochotę chwycić wagę i wywalić ją przez okno jak to zobaczyłam [emoji3525]
Kurde u mnie tak samo [emoji24] już 2 kg na plusie! Przecież to nie możliwe jest... Dziś miałam ochotę chwycić wagę i wywalić ją przez okno jak to zobaczyłam
Nooo nie polecam. Ja już nie wchodzę... Bo osiwieje do października. U mnie to o wiele głębszy temat bo w kwietniu zeszłego roku ważyłam prawie 100kg. Wzięłam się za siebie, pracowałam bardzo ciężko i udało mi się zrzucić 20kg. Bardzo się boję teraz, że to wszystko pójdzie w... I znów przybiore jakieś kosmiczne ilości kg.Dlatego Nie wchodzę [emoji23][emoji23][emoji85]
Ale obwód wzrosl [emoji23]Ja przed ciaza ważyłam 84kg... tez nie wchodzę na wagę
mi z tydzień temu baterie padły nie wiem czy kupować [emoji23]Dlatego Nie wchodzę [emoji23][emoji23][emoji85]
Kurde u mnie tak samo [emoji24] już 2 kg na plusie! Przecież to nie możliwe jest... Dziś miałam ochotę chwycić wagę i wywalić ją przez okno jak to zobaczyłam [emoji3525]
Może to faktycznie przez wodę? U mnie też przed okresem zawsze mocno się zatrzymywała. Nawet powieki miałam mega spuchnięte i mój bęben też jest mega "pełny" nawet nie da się go wciągnąć w żaden sposóbAż chyba poszukam mojej karty ciąży i sprawdzę jwk było poprzednio, ale na pewno nie miałam takiego brzucha na początku. Nie wiem czemu on mi tak szybko wychodzi. Wariacja jakaś
Może to faktycznie przez wodę? U mnie też przed okresem zawsze mocno się zatrzymywała. Nawet powieki miałam mega spuchnięte [emoji3525] i mój bęben też jest mega "pełny" nawet nie da się go wciągnąć w żaden sposób [emoji849]