Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Póki co tak właśnie u mnie jest [emoji28] tragedia...A jeśli chodzi o brzuch to czasem nie jest tak, że w drugiej ciąży brzuch szybciej staje się widoczny?
Kiedyś czytałam, że mięśnie niby słabsze po drugiej ciąży i może być coś widać wcześniej ale czy w to wierzyć? Od kwietnia ostro trenowałam więc mięśnie powinnam mieć lepsze niz w 1 ciąży teoretycznie. Nie wiemA jeśli chodzi o brzuch to czasem nie jest tak, że w drugiej ciąży brzuch szybciej staje się widoczny?
A jeśli chodzi o brzuch to czasem nie jest tak, że w drugiej ciąży brzuch szybciej staje się widoczny?
No niestety nic mogą te treningi nie dać.Kiedyś czytałam, że mięśnie niby słabsze po drugiej ciąży i może być coś widać wcześniej ale czy w to wierzyć? Od kwietnia ostro trenowałam więc mięśnie powinnam mieć lepsze niz w 1 ciąży teoretycznie. Nie wiem [emoji2368]