reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Z tymi obiadami nieglupi pomysl :) u mnie skleroza, zamrazarki pelne a i tak kupuje na zapas... trzeba w koncu jednej zamrazaeki sie pozbyc
ja właśnie dzisiaj pomyślałam ze puki sie czuje ok to musze sie przygotować na czas mdłości i porobić jakieś obiady do zamrażarki [emoji38] nie pamiętam od kiedy mnie mdlilo w 1 ciąży wiec może mnie złapać na dniach

reklama
Ja totalnie nie czuje się jak w pierwszej ciąży tam oprocz zmeczenia bylo ok a teraz wiecznie mi nie dobrze czy jem czy pije, wiecznie jestem glodna, brzuch mam nadęty, mam gazy po prostu masakra.. jest lepiej ze zmeczeniem bo apogeum bylo w pt dosłownie sie słaniałam na nogach ale nadal nie jest to co być powinno. Katastrofa jakaś
Gazy i brzuch ech nie lubię
Czasem tyle się zbierze,A tu klienci NIE MA JAK

Niedlugo z gazowych historii bedzie mozna pisac dowcipy ;) mnie nie mecza poki sie nie najem jak prosiak :) ale jak juz sie najem.... biada wszystkim w okolicy:D

Wypilam herbate, zjadlam ogorka kiszonego... a moj zoladek chyba chce wyjsc.... masakra.... i znow w glowie sie kreci...

Dziewczynki myślcie pozytywnie :) wszystko bedzie dobrze, w pazdzierniku bedziemy tulic nasze maluszki <3
A ja tym czasem klade mala i jade z przyjaciółką do kina na 365dni ;) ksiazki przeczytalam wiec wypada obejrzec film ;) milego wieczoru :)

reklama
Do góry