Doriiss
Fanka BB :)
Hmmm to źle zabrzmi ale jk straciłam ciążę od razu czulm ze cos jest nie tak.
[emoji20] przykro mi, musi być dobrze tym razem! I będzie! [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm to źle zabrzmi ale jk straciłam ciążę od razu czulm ze cos jest nie tak.
U wszystkich dziewczynek na forum będzie[emoji20] przykro mi, musi być dobrze tym razem! I będzie! [emoji173]️
Tymczasem ewakuuje sie po mloda. W glowie sie kreci, plecy bola... ale jakos musze ja przyprowadzic... pozniej obiad na szybko i wracam do wyra.. chyba swoj limit na dzis osiagnelam...U wszystkich dziewczynek na forum będzie [emoji3590]
Tylko spokoj nas uratuje, za dwa dni usg, już dwa tyg zadaje sobie miliony pytań...Kiedy masz usg?
ja to nigdy bety nie robiłam [emoji6] z ciekawości ile kosztuje to badanie?Ja do usg robie betę co dwa dni taka przewrazliwiona jestem
Ja też nie, u nas się nie opłaca 35zl to kosztuje no chyba że ma się skierowanie ale to trzeba najpierw na wizytę,ja to nigdy bety nie robiłam [emoji6] z ciekawości ile kosztuje to badanie?
Ale ciazy tam się nie da zapisać, prawda? Bo syna mam już wpisanego hehejak sie zapiszesz do rossnę rossmana to oliwka powinna byc za 1 grosz. w poprzedniej ciąży dostalam taka promocje ale nie zdazylam odebrać
ja to nigdy bety nie robiłam [emoji6] z ciekawości ile kosztuje to badanie?
Zależy gdzie... U nas w jednej przychodzi 25 (wynik na drugi dzień) w innej 38 (wynik w ten sam dzień po 15)ja to nigdy bety nie robiłam [emoji6] z ciekawości ile kosztuje to badanie?