reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

U mnie 41dc, jedyne co mi jest to bolące, obrzmiałe piersi i ciągniecie w pachwinach. Nic poza tym, mogę wszystko jeść, nie morzy mnie sen, mam mnóstwo energii, martwie się tym, ze mało mam objawów.

reklama
Ja mam kurde 3 przepukliny w ledzwiowym i ciula wie co że mną będzie dalej. Na razie cierpię czasami tylko na rwe A dopiero za chwilę będę miała 27 lat... masakra! [emoji57]
A zebys wiedziala ze tak ;) nie wiem czym to spowodowane ale coraz mlodszym osobom siadaja kregoslupy, rece, nogi ... straszne to jest :o ja mam w kwietniu 26 lat, reka do operacji w 2 miejscach, kolano do operacji po wypadku, w kregoslupie cuda wianki... co to bedzie za 20-30 lat ?

Daj troche tej energii. Ja jak sie polozylam tak nie mam motywacji do wstania :D
U mnie 41dc, jedyne co mi jest to bolące, obrzmiałe piersi i ciągniecie w pachwinach. Nic poza tym, mogę wszystko jeść, nie morzy mnie sen, mam mnóstwo energii, martwie się tym, ze mało mam objawów.

Ja dokładnie tak samo jak Ty i też się trochę tym martwię [emoji848]

Ooo mam to samo z moim biednym kręgosłupem, a moja praca z siedzeniem ma niewiele wspólnego. Niestety tak się w naszym kraju traktuje pracowników, niby możemy dźwigać max 25 kg na osobę. To co mam zrobić z pacjentem ważącym 100 kg kiedy opiekuje się nim sama? W dzień koleżanka pomoże (to i tak 50 kg na jedną wychodzi), ale w nocy? Muszę go chociaż jakoś turlać po łóżku. Potem boli wszystko, ale takie życie. Praca fizyczna jest do kitu, tu masz Ruda rację, że to szybko psuje zdrowie, a potem latasz biedna po tych lekarzach ;)
U mnie caly rozjechany w kazda mozliwa strone. Efekt fizycznej pracy przez kilka lat. Akurat lędzwiowy w tym wszystkim z tego co pamietam najlepiej wyglada [emoji23]

Jak ja zazdroszczę tej energii.
W pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów (poza zatrzymaniem miesiączki), urodziłam zdrowego syna. Nic tylko się cieszyć z dobrego samopoczucia [emoji8]

Ja taak samo mam mało objawów, chociaż w sob zasnelam w środku dnia jak nigdy 🥴😯

reklama
Ja Ci po raz kolejny powtorze ze Cie podziwiam kobieto, nigdy nie odwazylabym sie pracowac w twoim zawodzie i na pewno nie na tak specyficznym oddziale :) ja pracuje aktualnie administracji gdzie niby powinno byc milo prosto i przyjemnie, niestety to tak nie dziala. Mamy sie w tych szpitalach...

Ooo mam to samo z moim biednym kręgosłupem, a moja praca z siedzeniem ma niewiele wspólnego. Niestety tak się w naszym kraju traktuje pracowników, niby możemy dźwigać max 25 kg na osobę. To co mam zrobić z pacjentem ważącym 100 kg kiedy opiekuje się nim sama? W dzień koleżanka pomoże (to i tak 50 kg na jedną wychodzi), ale w nocy? Muszę go chociaż jakoś turlać po łóżku. Potem boli wszystko, ale takie życie. Praca fizyczna jest do kitu, tu masz Ruda rację, że to szybko psuje zdrowie, a potem latasz biedna po tych lekarzach ;)

Do góry