reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Wrocilam do domu i czuje sie jakbym maraton przebiegla :D a to tylko z punktu a do punktu b samochodem [emoji23] glowa rozbolala jak diabli... oby do wiosny...

reklama
Ja już tak nie mogę doczekc się wizyty że sobie dzisiaj w Biedrze kupiłam test o czułości 25 by sprawdzić czy wszystko ok i czy beta nie spada [emoji23][emoji23]( Tak wiem, mam z garkiem) [emoji16] Więc wyszły piękne II [emoji173]
1581339870741.jpeg

Mnie dzisiaj bardzo boli kręgosłup w odcinku ledzwiowym. Trochę się boję jak zniosą ta ciążę właśnie że względu na kręgosłup, skoro już doskwiera a gdzie dalej.. ehhh [emoji848][emoji2356][emoji2368]

No masz ty pod kopułką :) ale juz masz ladny wyrazny na pamiątkę :) ja ide w przyszlym tygodniu do tego jełopa co mi zamiast kontrolować bete kazal sikanca zrobic [emoji14] w sumie chodzi mi jedynie o usg na ktorym pewnie nic nie bedzie widac bo jest starsze ode mnie :)
Ja już tak nie mogę doczekc się wizyty że sobie dzisiaj w Biedrze kupiłam test o czułości 25 by sprawdzić czy wszystko ok i czy beta nie spada [emoji23][emoji23]( Tak wiem, mam z garkiem) [emoji16] Więc wyszły piękne II [emoji173]Zobacz załącznik 1078536

[emoji23] poczekaj az kilogramy zaczna rosnac a pozniej bedzie dzwigania i bujania :D renta jak nic :D takie mlode a tak szybko sie sypiemy [emoji23]
Mnie dzisiaj bardzo boli kręgosłup w odcinku ledzwiowym. Trochę się boję jak zniosą ta ciążę właśnie że względu na kręgosłup, skoro już doskwiera a gdzie dalej.. ehhh [emoji848][emoji2356][emoji2368]

Ja już tak nie mogę doczekc się wizyty że sobie dzisiaj w Biedrze kupiłam test o czułości 25 by sprawdzić czy wszystko ok i czy beta nie spada [emoji23][emoji23]( Tak wiem, mam z garkiem) [emoji16] Więc wyszły piękne II [emoji173]Zobacz załącznik 1078536
super! a gdzie w biedrze sa testy? myślałam ze tam nie ma.. biedre mam blisko to może jednak pójdę :D

reklama
Hahah[emoji23][emoji23][emoji23] Idź może znów są Ci jakieś złote rady [emoji23][emoji23][emoji2356] Co za dziad to był w WGL śmieszny. Normalnie dziad ze strzelnicy [emoji2356]
No masz ty pod kopułką :) ale juz masz ladny wyrazny na pamiątkę :) ja ide w przyszlym tygodniu do tego jełopa co mi zamiast kontrolować bete kazal sikanca zrobic [emoji14] w sumie chodzi mi jedynie o usg na ktorym pewnie nic nie bedzie widac bo jest starsze ode mnie :)

Do góry