Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już tak nie mogę doczekc się wizyty że sobie dzisiaj w Biedrze kupiłam test o czułości 25 by sprawdzić czy wszystko ok i czy beta nie spada [emoji23][emoji23]( Tak wiem, mam z garkiem) [emoji16] Więc wyszły piękne II [emoji173]Zobacz załącznik 1078536
Mnie dzisiaj bardzo boli kręgosłup w odcinku ledzwiowym. Trochę się boję jak zniosą ta ciążę właśnie że względu na kręgosłup, skoro już doskwiera a gdzie dalej.. ehhh [emoji848][emoji2356][emoji2368]
super! a gdzie w biedrze sa testy? myślałam ze tam nie ma.. biedre mam blisko to może jednak pójdęJa już tak nie mogę doczekc się wizyty że sobie dzisiaj w Biedrze kupiłam test o czułości 25 by sprawdzić czy wszystko ok i czy beta nie spada [emoji23][emoji23]( Tak wiem, mam z garkiem) [emoji16] Więc wyszły piękne II [emoji173]Zobacz załącznik 1078536
A ja już odliczam do wizyty. Jutro o 7:40 będę mieć usg [emoji847]
[emoji23] poczekaj az kilogramy zaczna rosnac a pozniej bedzie dzwigania i bujania renta jak nic takie mlode a tak szybko sie sypiemy [emoji23]
No masz ty pod kopułką ale juz masz ladny wyrazny na pamiątkę ja ide w przyszlym tygodniu do tego jełopa co mi zamiast kontrolować bete kazal sikanca zrobic [emoji14] w sumie chodzi mi jedynie o usg na ktorym pewnie nic nie bedzie widac bo jest starsze ode mnie