reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Albo na chemii szukaj albo na kosmetykach (szczegolnie tych koncowkach kolekcji czy jakos tak) ja ostatnio widzialam na takich jakby wysepkach u nas jak robia dla koncowek produktow
super! a gdzie w biedrze sa testy? myślałam ze tam nie ma.. biedre mam blisko to może jednak pójdę :D

reklama
To jest dramat! Nk rentę dostaniemy, jak weźmiemy głowę pod pachą i będziemy zapierdzielac DO ZUSu [emoji23][emoji2356] No mój kręgosłup w marnym stanie, żebym po porodzie nie musiała tylko mieć jakie operacji bo wtedy to już nie wiem, balkoniki tylko zostanie [emoji2368][emoji2368][emoji2356][emoji23]
[emoji23] poczekaj az kilogramy zaczna rosnac a pozniej bedzie dzwigania i bujania :D renta jak nic :D takie mlode a tak szybko sie sypiemy [emoji23]

A zebys wiedziala ze tak ;) nie wiem czym to spowodowane ale coraz mlodszym osobom siadaja kregoslupy, rece, nogi ... straszne to jest :o ja mam w kwietniu 26 lat, reka do operacji w 2 miejscach, kolano do operacji po wypadku, w kregoslupie cuda wianki... co to bedzie za 20-30 lat ?
haha rente nam powinni dać zaraz po urodzeniu dziecka + wszystkie zasiłki bez proszenia sie o nie [emoji23][emoji23]

W w kwestii kilogramów to ja już mam załamke [emoji2356] jem jak zwykle, a mam 1,5 na plus. Stawiam, że to woda, bo od zawsze milam do tego skłonność. Nawet przed miesiączka dużo "tyłam". Poza tym przestaje się dopinać w spodnie, bo zawsze nosiłam obcisłe, a brzuch mam masakrycznie wzdęty [emoji2356] trzeba będzie nowe spodnie kupić
[emoji23] poczekaj az kilogramy zaczna rosnac a pozniej bedzie dzwigania i bujania :D renta jak nic :D takie mlode a tak szybko sie sypiemy [emoji23]

A zebys wiedziala ze tak ;) nie wiem czym to spowodowane ale coraz mlodszym osobom siadaja kregoslupy, rece, nogi ... straszne to jest :o ja mam w kwietniu 26 lat, reka do operacji w 2 miejscach, kolano do operacji po wypadku, w kregoslupie cuda wianki... co to bedzie za 20-30 lat ?
bóle kreręgosłupa szczególnie w lędźwiowym odcinku to choroba cywilizacyjna spowodowana siedzeniem

Ludzki kręgosłup przyzwyczajony jest do stania i leżenia a nie siedzenia.
No i kręgosłup uwielbia ruch w każdej płaszczyźnie
Wszystkie ćwiczenia rozluźniające kręgosłup to są właśnie ruchy w każdą stronę:)

Kurcze ale mi się tu nie chce siedzieć, nudy dzisiaj masakryczne, jeszcze tylko przeżyć do 15.00 i wsiadam na rowerek

No ja w jeansy nie wchodze a zgubilam gdzies 2 kilo [emoji23] jutro moze po zapasy legginsow pojade, bo mam jedne wyjsciowe [emoji14]
W w kwestii kilogramów to ja już mam załamke [emoji2356] jem jak zwykle, a mam 1,5 na plus. Stawiam, że to woda, bo od zawsze milam do tego skłonność. Nawet przed miesiączka dużo "tyłam". Poza tym przestaje się dopinać w spodnie, bo zawsze nosiłam obcisłe, a brzuch mam masakrycznie wzdęty [emoji2356] trzeba będzie nowe spodnie kupić

A tak w ogóle to dzień dobry. Wstałam po nocy, nie wyspałam się wcale (bo jak się wyspać w trzy godziny), ale musiałam się już ruszyć, bo w nocy inaczej nie zasnę, a jutro o 5 trzeba wstać na dyżur. Pogoda za oknem całkiem fajna ;) poza tym moje dziecko przyniosło szkarlatyna do domu, gorączkuje, cały dzień śpi. Mam nadziej, że on niego nie złapię.

reklama
U mnie caly rozjechany w kazda mozliwa strone. Efekt fizycznej pracy przez kilka lat. Akurat lędzwiowy w tym wszystkim z tego co pamietam najlepiej wyglada [emoji23]
Kręgosłupy szczególnie w lędźwiowym odcinku to choroba cywilizacyjna spowodowana siedzeniem

Ludzki kręgosłup przyzwyczajony jest do stania i leżenia a nie siedzenia.
No i kręgosłup uwielbia ruch w każdej płaszczyźnie
Wszystkie ćwiczenia rozluźniające kręgosłup to są właśnie ruchy w każdą stronę:)

Kurcze ale mi się tu nie chce siedzieć, nudy dzisiaj masakryczne, jeszcze tylko przeżyć do 15.00 i wsiadam na rowerek

Do góry