reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
W dodatku wyjaśniłam sytuację szefowej a kończy mi się końcem lutego umowa. I nie przedłuży mi niestety. Co zrobić przynajmniej byłam uczciwa. Nie będę mieć zasiłków ale co zrobić takich rzeczy czasami człowiek nie zaplanuje. Gdybym za miesiąc się okazało że w ciąży jestem na przedłużeniu umowy to problemu by nie było. Trudno co zrobić. Najwyżej znajdę inną pracę. Narazie poczekam na rozwój sytuacji
Ważne, żeby dzidziuś rósł, a w pracy jakoś się poukłada ☺️!!!!!!!

Heeej, chyba będę październikową mamą 😍
Jestem Gabi, mam 23 lata i jestem z Krakowa ( aktualnie mieszkam za krk). Ostatnią miesiączkę miałam 03 stycznia - ale to było poronienie samoistne. Dziś zgłaszam się do was po 3 badaniach bety. Trzymam za siebie i za was kciuki ❤❤ a wizytę mam w czwartek 😍
03.02 15,33
05.02 46,89
07.02 129,80
Termin porodu na podstawie ostatniej "miesiączki" 13.10.2020 zakładając ze średnia z miesiączek z 2019 roku 31 dni (nieregularne) ❤🤰

Napewno będę po niej świetne wzdęcia hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] A mi się dzisiaj jakoś w brzuchu przelewa, kręci mi się w głowie, jakby coś bolało tak cmi aż mi się niedobrze robi. I za bardzo nic zjeść nie mogę...
O mój boże, zjadłam na obiad cała miskę kiszonej kapusty tak mi smakowała. Zaraz pęknę [emoji23][emoji23]

W dodatku wyjaśniłam sytuację szefowej a kończy mi się końcem lutego umowa. I nie przedłuży mi niestety. Co zrobić przynajmniej byłam uczciwa. Nie będę mieć zasiłków ale co zrobić takich rzeczy czasami człowiek nie zaplanuje. Gdybym za miesiąc się okazało że w ciąży jestem na przedłużeniu umowy to problemu by nie było. Trudno co zrobić. Najwyżej znajdę inną pracę. Narazie poczekam na rozwój sytuacji
Nie martw się ją pojde na macierzyński jako studentka i nie żałuję. Później rocznego bobasa wyślę do żłobka a ja do pracy 😍

reklama
Do góry