reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Nie martw się ją pojde na macierzyński jako studentka i nie żałuję. Później rocznego bobasa wyślę do żłobka a ja do pracy [emoji7]
Witamyyyy
Kraków rośnie w siłę
Zaraz zdetronizujemy Kujawsko Pomorskie:D
[emoji2960]

Co do imion to z dziewczynką nie będzie problemu sporo jest ładnych choć jeszcze nie będę mówić typów bo dość dużo ich mam ale za to z chłopcem byłby duży problem bo żadne mi się nie podoba.
No ale chłopca nie zakładam u mnie w rodzinie nie ma ich za bardzo to byłoby coś jakby wygrać w totka serio tak mocno żeńskiej rodziny jak moja to chyba nie ma na świecie:D

reklama
Ja dla dziewczynki to jakieś pomysły mam gorzej z imieniem dla chłopca. Mi podoba się dużo Ale na każde mój mąż reaguje że "pedalskie" Boże... [emoji2356][emoji2356][emoji2356] Wymyślił wczoraj imię UWAGA!!!!
Mariuszem, no myślałam że spadne z krzesła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2368]
[emoji1787][emoji1787]

Mojemu też żadne nie pasuje... [emoji849][emoji2356]

Dla dziewczynki Jaśmina, Laura, Pola, Łucja, Gaja

Dla chłopca gorzej... Ignaś myślałam, Florian albo Wiktor (tych już sporo), a na tamte się T. Nie zgodzi [emoji1787][emoji849]

No z tym to jest tragedia. U nas po dziadkach nie wchodzi w gre bo jest teraz jakis boom na Jaśków i Antonich.

Ja mam brata Wiktora. Imię mi się bardzo podoba [emoji4] w sumie ja je wybierałam bo miał być Wiktor albo Kuba lub Filip. Mój ojciec wybrał Wiktor [emoji4][emoji23] Mój nie chce słyszeć o Marcelu, Miłoszu nosz kuzwa takie ładne imiona [emoji16] Tak z emam nadzieję że będzie dziewczynka [emoji16]
Z tego samego powodu nie chcę Wiktora [emoji17] a tak mi się podoba...

Witamyyyy
Kraków rośnie w siłę
Zaraz zdetronizujemy Kujawsko Pomorskie:D
[emoji2960]

Co do imion to z dziewczynką nie będzie problemu sporo jest ładnych choć jeszcze nie będę mówić typów bo dość dużo ich mam ale za to z chłopcem byłby duży problem bo żadne mi się nie podoba.
No ale chłopca nie zakładam u mnie w rodzinie nie ma ich za bardzo to byłoby coś jakby wygrać w totka serio tak mocno żeńskiej rodziny jak moja to chyba nie ma na świecie:D
Ja też małopolskie dokładnie Łącko

reklama
Po moich nie bo nie mieli ładnych imon. Bym dziecko tylko skrzywdziła dając im na imię Mieciu lub Beniu. Choć mojego męża i mój dziadek byli Bernardami [emoji4]
No z tym to jest tragedia. U nas po dziadkach nie wchodzi w gre bo jest teraz jakis boom na Jaśków i Antonich.

Do góry