Aneczka_87
Aktywna w BB
Hej, wizytę mam 13go i nie mogę się doczekać, myślę ciągle czy wszytko jest w porządku też tak macie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już jestem w tabelceWitamy witamy jesli masz ochote dolaczyc do naszej tabelki podaj : termin OM, termin porodu, ewentualna date wizyty, wiek i miejscowosc z ktorej jestes
Hej, wizytę mam 13go i nie mogę się doczekać, myślę ciągle czy wszytko jest w porządku [emoji849][emoji848]też tak macie? [emoji18][emoji52]
Już jestem w tabelce [emoji846]
Hej, wizytę mam 13go i nie mogę się doczekać, myślę ciągle czy wszytko jest w porządku [emoji849][emoji848]też tak macie? [emoji18][emoji52]
No właśnie, bo najgorsze to czekanie, ja jutro zaczynam 7tJa tez tak mam, choć próbuje się nastawić że wszystko jest ok. Ale gdzie podświadomie się martwię... [emoji32]
HejHej termin wedlug apki 3 października
Ania Mazury