Anna_87
Fanka BB :)
polecam aplikacje liczy za nasWiecie co? Caly czas sie gubie w tych tygodniach [emoji23] nie mogli po dniu cyklu ustalic? [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
polecam aplikacje liczy za nasWiecie co? Caly czas sie gubie w tych tygodniach [emoji23] nie mogli po dniu cyklu ustalic? [emoji14]
Ważne, żeby dzidziuś rósł, a w pracy jakoś się poukłada !!!!!!!W dodatku wyjaśniłam sytuację szefowej a kończy mi się końcem lutego umowa. I nie przedłuży mi niestety. Co zrobić przynajmniej byłam uczciwa. Nie będę mieć zasiłków ale co zrobić takich rzeczy czasami człowiek nie zaplanuje. Gdybym za miesiąc się okazało że w ciąży jestem na przedłużeniu umowy to problemu by nie było. Trudno co zrobić. Najwyżej znajdę inną pracę. Narazie poczekam na rozwój sytuacji
Ja myślę bez przerwy i tak się cieszę, że już w poniedziałek wizyta, bo będę wiedzieć na czym stoję Tak bardzo bym chciała zobaczyć już serduszko...Hej, wizytę mam 13go i nie mogę się doczekać, myślę ciągle czy wszytko jest w porządku też tak macie?
O mój boże, zjadłam na obiad cała miskę kiszonej kapusty tak mi smakowała. Zaraz pęknę [emoji23][emoji23]
Nie martw się ją pojde na macierzyński jako studentka i nie żałuję. Później rocznego bobasa wyślę do żłobka a ja do pracyW dodatku wyjaśniłam sytuację szefowej a kończy mi się końcem lutego umowa. I nie przedłuży mi niestety. Co zrobić przynajmniej byłam uczciwa. Nie będę mieć zasiłków ale co zrobić takich rzeczy czasami człowiek nie zaplanuje. Gdybym za miesiąc się okazało że w ciąży jestem na przedłużeniu umowy to problemu by nie było. Trudno co zrobić. Najwyżej znajdę inną pracę. Narazie poczekam na rozwój sytuacji
Ja też mam córkę MajeOoo to już wiadomo skąd tyle życia w niej [emoji23][emoji23][emoji23] my już tak mamy.
Jest jest