reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ja tez kaszle Ale to efekt rzucenia fajek [emoji4]
Pięknie! Ja dzisiaj mam 5+0

Powiem Ci że ja miałam takie uczucie jak na @ ale bardzo się stresowalam, druga beta mnie uspokoila i to uczucie minęło, myślę że to chyba był stres.

Jejuuu tak mnie kaszle strasznie ,aż się boję o to dzieciatko że go obruszam zabardzo:-/

reklama
Ja tez tak mam. A wieczorem to już kombo [emoji23][emoji23][emoji23] czuje jakbym miała zaraz wybuchnąć taki mam wzdety brzuch [emoji23]
Gratuluję i witam nowe mamusie.. potrzebuje porady nie wiem co mam pić.. jak sie napije gazowanego, herbaty, kawy,soku, wody to mi jest ciężko i niedobrze na żołądku. Genralanie co bym nie zjadła to tez mi strasznie ciężko.. w pierwszej ciąży tak nie mialam. Chyba bede zyc samym powietrzem

Ja tez mam takie myśli. Bo bolą tylko cycki i czasami w głowie się zajęci. Bólu brzucha już dawno nie czułam więc też zaczynam się stresować. Wcześniej bolał bardziej. Nie wiem czy coś jest nie tak czy aż będę miała taka super ciaze [emoji848]
Kurcze to ja właśnie mam w odwrotna stronę,
Wogole nie czuje się w ciąży.
Nic mnie ani nie ciągnie ani żadnego najmniejszego znaku ciąży nie ma ( poza okresem)
Nigdy nie miałam objawów ciąży ale delikatne ciągnięcia czułam na początku

Zastanawia mnie czy będzie aż tak lajtowo czy dopiero się zacznie lub że coś już złego się dzieje
Podejrzewam to ostatnie

Ja tez mam takie myśli. Bo bolą tylko cycki i czasami w głowie się zajęci. Bólu brzucha już dawno nie czułam więc też zaczynam się stresować. Wcześniej bolał bardziej. Nie wiem czy coś jest nie tak czy aż będę miała taka super ciaze [emoji848]
Ja co chwilę macam cycki czy może coś poczuje ale też nic.
A tu zwalam winę na odsrawienie dziecka od cycka bo może to dlatego a odstawiłam dość niedawno bo 2 miesiące temu
To sobie tak tlumacze to jeszcze nie reagują

Może weź tak być. Akurat na temat odstawienia od piersi nie mam wiedzy, jak cycki reagują na kolejną ciążę [emoji4] Mnie bolą okropnie, jak nie mam stanika to jest ciężko [emoji23]
Ja co chwilę macam cycki czy może coś poczuje ale też nic.
A tu zwalam winę na odsrawienie dziecka od cycka bo może to dlatego a odstawiłam dość niedawno bo 2 miesiące temu
To sobie tak tlumacze to jeszcze nie reagują

A ja sie ciesze ze nie mam praktycznie zadnych objawow z kolei- poza ciągłym zmęczeniem i od czasu do czasu piersi sie odzywaja . Bo jak popatrzylam na przyjaciolke ktora ledwo do pracy do auchana wchodziła i od razu musze obejmowala to mi sie wszystkiego odechciewalo :)

Ja właśnie się dziwię że nie mam nic, choć z drugiej strony przynajmniej się przy tym nie mecze. No ja senność też mam. Momentami ciężko ale znośnie [emoji4]
A ja sie ciesze ze nie mam praktycznie zadnych objawow z kolei- poza ciągłym zmęczeniem i od czasu do czasu piersi sie odzywaja . Bo jak popatrzylam na przyjaciolke ktora ledwo do pracy do auchana wchodziła i od razu musze obejmowala to mi sie wszystkiego odechciewalo :)

reklama
No wlasnie u mnie ta sennosc jest nieznosna, poki wyjde z domu i sie rozhulam jest ok... wracam do domu i od razu dętka....

Do góry