reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ja to obstawiam, ze teraz bede miala po prostu córeczkę i dlatego taki odmienny stan bo poprzednio to tylko mnie odrzucilo od masła a tak moglam jeść i pic wszystko..
Mnie przy synu od kawy, mięsa itd.
Moją mamę przy mnie od mięsa i wielu rzeczy... Chyba nie ma reguły [emoji38]

Ja za to dziś cały poranek w wc... [emoji17] Nie znałam tego...

reklama
A ja rano (10) mloda do szkoly, po zakupki, wrocilam do domu i wyciagnelam konczyny bo zrobilam niespodzianki rodzicom ;) padam na twarz a jeszcze obiad musze zrobic... po 16 do szkoly, pozniej na zajęcia zaprowadzic, wroce i padne... bo o 5.30 sie obudzilam... a pozniej budziki meza....

A ja rano (10) mloda do szkoly, po zakupki, wrocilam do domu i wyciagnelam konczyny bo zrobilam niespodzianki rodzicom ;) padam na twarz a jeszcze obiad musze zrobic... po 16 do szkoly, pozniej na zajęcia zaprowadzic, wroce i padne... bo o 5.30 sie obudzilam... a pozniej budziki meza....
Pokaż później te prezenciki [emoji38][emoji3526]

Wy tu o jedzeniu ja musze isc obiad robic... a glodna jestem jak cholera...
Ja już po jakoś mi się nudzi w pracy to sobie pierogi kupiłam no pycha, ruskie i z mięsem takie pół na pół wzielam
Narazie dokładnie też tak mam jak ty [emoji846]ja na samym początku tylko się dziwnie czułam i taka słaba trochę
Tym bardziej że dobrze wiem że mam tu najmłodsza ciążę i wszystko z opóźnieniem a i tak podświadomie patrzę na wasze objawy i jakoś mi dziwnie.
W każdej ciąży tak miałam czyli bezobjawowo więc na spektakularne rzeczy raczej nie mam co liczyć

i głupia jeszcze się nie nauczyłam że się nie porównuje xD
No dla ciekawości tak... Bo ja jestem ciekawa jak tam przeżywacie ciążę że każdy inaczej i wgl ale jak sobie zaczynam coś wkręcać to muszę spasować trochę :)

Prosze bardzo :) akurat ten dla mojej mamy, bo ona teraz srednio kumata w zwiazku z choroba taty. I w srodku karteczka z wierszykiem, bo kleju na goraco nie moglam znalezc :)
20200206_122513.jpeg

W koncu "anielski wlos" z choinki sie do czegos przydal :D

U mnie narazie też zero jakichkolwiek objawów.
O poprzedniej ciąży dowiedziałam się grubo po 40 dc bo mi wychodziły ledwowidoczne cienie na testach,to była moja pierwsza ciąża, i wogóle nie brałam ich pod uwagę, spodziewałam się grubych krech- kto by przyposcil że po 4 latach będę doszukiwać się jakiegokolwiek cienia:-)

Prosze bardzo :) akurat ten dla mojej mamy, bo ona teraz srednio kumata w zwiazku z choroba taty. I w srodku karteczka z wierszykiem, bo kleju na goraco nie moglam znalezc :) Zobacz załącznik 1076974

W koncu "anielski wlos" z choinki sie do czegos przydal :D
Super pomysl:-)

Ja po pierwszym usg na bank polece kupić jakiegoś ciuszka:-)

Wy jak dzwonicie do lekarzy to oni sami wam proponują termin wizyty czy wy same wybieracie?

Hej pieknie to ujelas mysle, ze mialam słabszy dzień i chyba przytloczylo mnie wszystko do okola..a test pozytywny akurat bardzo mocno. Oswajam sie juz z tą mysla o bobo. Wczoraj zobaczylam bijące serce i jakos mi lzej mam nadzieje ze za 3 tyg bedzie wszystko ok i dzidzia bedzie zdrowa..
Napewno będzie wszystko ok [emoji846]
Ja właśnie zaczęłam 36 tc więc mi wiele czasu nie zostało a Tobie życzę wytrwałości na ten czas [emoji16]

reklama
Ja dziś jak wczoraj i przedwczoraj zasypiam na stojąco. Brzuch pobolewa, kręgosłup też. W pierwszej ciąży nie miałam zupełnie żadnych objawów. Czułam się świetnie, żadnej bety nie robiłam. No, ale to było kilka lat temu, młodsza byłam. Planuję w przyszłym tygodniu iść w końcu na wizytę do lekarza.
Poza tym idę dziś na nockę i strasznie mi się nie chce, wiadomo.
Witam wszystkie nowe mamusie ;)

Ostatnia edycja:
Do góry