Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
U mnie dobry.I jaki wynik? [emoji846]
Tylko gin kazał powtórzyć bo beta była robiona na innym aparacie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dobry.I jaki wynik? [emoji846]
Pięknie! Ja dzisiaj mam 5+0Hej. Ja po wizycie i usg. Poszłam tak wcześnie (5t+1) bo strasznie mnie boli i ciągnie brzuch. A jestem po jednym poronieniu.
No i..... okazało się że tak źle się czuję bo mam 2 pęcherzyki plodowe. Za 2tyg ponowna wizyta i zobaczymy czy będzie jedno czy bliźniaki Zobacz załącznik 1076875
Ja przy kichaniu mam uczucie jakby mi jajniki wyrywało, ale na szczęście szybko mijaPięknie! Ja dzisiaj mam 5+0
Powiem Ci że ja miałam takie uczucie jak na @ ale bardzo się stresowalam, druga beta mnie uspokoila i to uczucie minęło, myślę że to chyba był stres.
Jejuuu tak mnie kaszle strasznie ,aż się boję o to dzieciatko że go obruszam zabardzo:-/
O matko trzymam kciukiHej. Ja po wizycie i usg. Poszłam tak wcześnie (5t+1) bo strasznie mnie boli i ciągnie brzuch. A jestem po jednym poronieniu.
No i..... okazało się że tak źle się czuję bo mam 2 pęcherzyki plodowe. Za 2tyg ponowna wizyta i zobaczymy czy będzie jedno czy bliźniaki [emoji6]Zobacz załącznik 1076875
A może mięta? Albo woda z cytryną?Gratuluję i witam nowe mamusie.. potrzebuje porady nie wiem co mam pić.. jak sie napije gazowanego, herbaty, kawy,soku, wody to mi jest ciężko i niedobrze na żołądku. Genralanie co bym nie zjadła to tez mi strasznie ciężko.. w pierwszej ciąży tak nie mialam. Chyba bede zyc samym powietrzem
A może mięta? [emoji846] Albo woda z cytryną?
Nie wiem spróbuje jak wrócę do domu bo teraz nir mam możliwości ale mega ciężko mi z przymowaniem napojów i pokarmu, nawet coca cola którą uwielbiam mi nie sprawia przyjemności.. najgorsze, ze wiecznie jestem glodna a co zjem co wypije to az mnie odrzuca. Najgorsze, że mięty nie lubie