reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Hej. Ja po wizycie i usg. Poszłam tak wcześnie (5t+1) bo strasznie mnie boli i ciągnie brzuch. A jestem po jednym poronieniu.

No i..... okazało się że tak źle się czuję bo mam 2 pęcherzyki plodowe. Za 2tyg ponowna wizyta i zobaczymy czy będzie jedno czy bliźniaki 😉Zobacz załącznik 1076875
Pięknie! Ja dzisiaj mam 5+0

Powiem Ci że ja miałam takie uczucie jak na @ ale bardzo się stresowalam, druga beta mnie uspokoila i to uczucie minęło, myślę że to chyba był stres.

Jejuuu tak mnie kaszle strasznie ,aż się boję o to dzieciatko że go obruszam zabardzo:-/

Pięknie! Ja dzisiaj mam 5+0

Powiem Ci że ja miałam takie uczucie jak na @ ale bardzo się stresowalam, druga beta mnie uspokoila i to uczucie minęło, myślę że to chyba był stres.

Jejuuu tak mnie kaszle strasznie ,aż się boję o to dzieciatko że go obruszam zabardzo:-/
Ja przy kichaniu mam uczucie jakby mi jajniki wyrywało, ale na szczęście szybko mija ;)

Gratuluję i witam nowe mamusie.. potrzebuje porady nie wiem co mam pić.. jak sie napije gazowanego, herbaty, kawy,soku, wody to mi jest ciężko i niedobrze na żołądku. Genralanie co bym nie zjadła to tez mi strasznie ciężko.. w pierwszej ciąży tak nie mialam. Chyba bede zyc samym powietrzem

Gratuluję i witam nowe mamusie.. potrzebuje porady nie wiem co mam pić.. jak sie napije gazowanego, herbaty, kawy,soku, wody to mi jest ciężko i niedobrze na żołądku. Genralanie co bym nie zjadła to tez mi strasznie ciężko.. w pierwszej ciąży tak nie mialam. Chyba bede zyc samym powietrzem
A może mięta? 🙂 Albo woda z cytryną?

Nie wiem spróbuje jak wrócę do domu bo teraz nir mam możliwości ale mega ciężko mi z przymowaniem napojów i pokarmu, nawet coca cola którą uwielbiam mi nie sprawia przyjemności.. najgorsze, ze wiecznie jestem glodna a co zjem co wypije to az mnie odrzuca. Najgorsze, że mięty nie lubie
A może mięta? [emoji846] Albo woda z cytryną?

reklama
Samym powietrzem tez nie przezyjesz :) dla mnie cola wchodzi lepiej niz zawsze , ale w pierwszej tez tak mialam, slodkie i kwasne :) moze gorzka herbate sprpbuj albo owocowa
Nie wiem spróbuje jak wrócę do domu bo teraz nir mam możliwości ale mega ciężko mi z przymowaniem napojów i pokarmu, nawet coca cola którą uwielbiam mi nie sprawia przyjemności.. najgorsze, ze wiecznie jestem glodna a co zjem co wypije to az mnie odrzuca. Najgorsze, że mięty nie lubie

Do góry