reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ja jeśli chodzi o pracę, to w poniedziałek będę musiała jak coś powiedzieć (o ile na usg będzie wszystko dobrze), bo pracuje w laboratorium w różnych syfach, a poza tym moja ciąża jest z tych wysokiego ryzyka.. Póki co zrobiłam sobie dłuższy home office, więc mam nadzieję, że do poniedziałku nie będzie telefonu z pytaniem kiedy wracam 😉
Ja też pracuje w laboratorium i czekam do poniedziałku;)

reklama
Super że już widziała serduszko cieszę się, bo ja już się nie mogę doczekać [emoji173] Ja tez bym nie chciała aby mój mąż był przy usg dopochwowym mało komfortowo tym bardziej że idę do faceta ginekologa [emoji4] Myślę że zabiorę go na usg te normalne by zobaczył kruszynke [emoji7]
Serduszka na tak wczesnym etapie nie slychac ale widać. Moja pani doktor troszkę się z tego uśmiala jak zapytałam ale wytłumaczyła, ze za szybko ale faktycznie widac jak pika.. moj luby "uciekł" z pracy by zobaczyc jak bije nie widzial w czasie rzeczywistym bo doktor powiedziała ze ma zasady i przy usg dopochwowym nie wpuszcza facetów ale specjanie dla niego nagrała i mu puściła nagranie. Szanuje i faktycznie moze nie byl by to fajny widok jakby byl przy mnie. Lepsze wrazenie robi jak jest juz normalne usg

Dzień dobry[emoji177][emoji177][emoji477][emoji477]
Ja z psem na spacerze, później kawa i będę się szykować do pracy.
Jakoś tak dzisiaj czuje się lepiej [emoji4][emoji4]

Dziewczyny obudziłam się do pracy a wkładka czerwona. Niby brzuch nie boli ale mam milion myśli [emoji24][emoji24][emoji24] dziś nie idę do pracy, mam zamiar wymusić usg...

Może to tylko jednorazowe i będzie ok.
Odpoczywaj.
Dobrze pamiętam,że mieszkasz w Holandii?
Może niski progesteron?

Progesteron biorę cały czas bo jestem po transferze zarodka byłam na cyklu bez owulacji wiec tylko to co dostarczam w postaci leków mam w organizmie. Mam odstawić jak już łożysko przejmie podtrzymanie ciąży

Progesteron biorę cały czas bo jestem po transferze zarodka byłam na cyklu bez owulacji wiec tylko to co dostarczam w postaci leków mam w organizmie. Mam odstawić jak już łożysko przejmie podtrzymanie ciąży
Rozumiem.
To nic innego jak odpoczynek teraz nie pozostaje i wizyta u lekarza.
Trzeba być dobrej myśli kochana [emoji177][emoji177]

reklama
Do góry