reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Jeśli masz kontakt z lekarzem to może napisz / zadzwoń czy nie zwiększyć czegoś.
Ja mam Duphaston od wczoraj 2x1 do wizyty jutrzejszej.

Dopiero o 8 mogę zadzwonić [emoji24] ha generalnie biorę dopochwowo 3 razy dziennie 200mg utrogestanu i 2 razy dziennie duphaston po 1 tabletce - duphaston sama sobie dołożyłam bo miałam zapasy z polski

Bierzecie jakieś witaminy,.
Ja jeszcze przed ciążą brałam
B12,d3+k2, tran,magnez,jod ,kwas foliowy

I tak myślę.-że przy tym zestawie ma sensu kupować kolejnych? Skoro tam taki sam skład.

Jeny dziewczyny tak dużo piszecie, nie nadążam czytać :D u mnie dzis zaczyna się 6 tydzień. Zaczynam mieć mdłości więc pewnie będzie rzyganko jak w pierwszej ciąży... Wizytę mam 14 lutego, ale nie u mojego lekarza bo u niego termin dopiero 5 marca. Jestem strasznie wypruta i zmęczona a tutaj trzeba się bawić z córką, ogarniać dom i życie. Jeszcze mam ferie zimowe, ale w poniedziałek do pracy :( pracuje w szkole popołudniowej wiec wieczory w pracy z mdłościami mogą być kolorowe...

Bierzecie jakieś witaminy,.
Ja jeszcze przed ciążą brałam
B12,d3+k2, tran,magnez,jod ,kwas foliowy

I tak myślę.-że przy tym zestawie ma sensu kupować kolejnych? Skoro tam taki sam skład.
Biorę Omega med optima. Mam też wersję forte gdzie dawki witamy d i żelaza są spore bo mam ogromne niedobory. Tzn miałam podczas ostatnich badań. Teraz je powtórzę i jeśli nadal będzie źle to zacznę brać te wersję forte

reklama
Do góry