reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Jeśli masz kontakt z lekarzem to może napisz / zadzwoń czy nie zwiększyć czegoś.
Ja mam Duphaston od wczoraj 2x1 do wizyty jutrzejszej.

Dopiero o 8 mogę zadzwonić [emoji24] ha generalnie biorę dopochwowo 3 razy dziennie 200mg utrogestanu i 2 razy dziennie duphaston po 1 tabletce - duphaston sama sobie dołożyłam bo miałam zapasy z polski

Bierzecie jakieś witaminy,.
Ja jeszcze przed ciążą brałam
B12,d3+k2, tran,magnez,jod ,kwas foliowy

I tak myślę.-że przy tym zestawie ma sensu kupować kolejnych? Skoro tam taki sam skład.

Jeny dziewczyny tak dużo piszecie, nie nadążam czytać :D u mnie dzis zaczyna się 6 tydzień. Zaczynam mieć mdłości więc pewnie będzie rzyganko jak w pierwszej ciąży... Wizytę mam 14 lutego, ale nie u mojego lekarza bo u niego termin dopiero 5 marca. Jestem strasznie wypruta i zmęczona a tutaj trzeba się bawić z córką, ogarniać dom i życie. Jeszcze mam ferie zimowe, ale w poniedziałek do pracy :( pracuje w szkole popołudniowej wiec wieczory w pracy z mdłościami mogą być kolorowe...

Bierzecie jakieś witaminy,.
Ja jeszcze przed ciążą brałam
B12,d3+k2, tran,magnez,jod ,kwas foliowy

I tak myślę.-że przy tym zestawie ma sensu kupować kolejnych? Skoro tam taki sam skład.
Biorę Omega med optima. Mam też wersję forte gdzie dawki witamy d i żelaza są spore bo mam ogromne niedobory. Tzn miałam podczas ostatnich badań. Teraz je powtórzę i jeśli nadal będzie źle to zacznę brać te wersję forte

reklama
Do góry