reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja musialam ruszyc doopke :) i nie zaluje :) chociaz snieg zobaczylam [emoji23] ruszaj ruszaj :)
Kurde też się zbieram na betę i tak siedzę, kminie i zebrać się nie moge [emoji23] totalnego lenia złapałam dziś i najchętniej nakryłabym się mięciutkim cieplutkim kocykiem i poszła spać. Jednak kurde nie mogę bo muszę zebrać tyłek i ruszyć się w końcu.

reklama
Mój też wie bo nie umiem być z tym sama,a bardzo się stresuje,pół nocy nie spałam dzisiaj:-/ zrobiłam bete,wynik dzisiaj później bo oko 17 ale nie płaciłam nic bo miałam w takim labo jedno badanie do wykorzystania za to że w tamtym miesiacu zamiast bety zrobili mi estradiol,a potem i tak @Przyszła.:-)
No to wyniki mamy o tej samej godz
Moja beta z poniedziałku to 539.90

Hej dziewczyny
Ja tez spać w nocy nie mogłam, dużo stresu związanego z powrotem do pracy[emoji26]
Rano byłam z córką na bilansie. Teraz w banku..
Brzuch mnie tak ciągnie ze martwię się że mnie zaleje [emoji17]
Oprócz tego mam straszne uderzenia gorąca.
Macie też tak?
Jutro skoczę na bete zobaczymy [emoji6]

@M_8911 nie nic takiego nie mam ani ciagniec ani nic żadnego bólu na okres
Jak nie dostałam właśnie bólu na okres to już w sumie wiedziałam.
U mnie przy każdej ciąży jest brak bólu i wtedy zawsze wiem

Kurcze mam dylemat z tym powiedzeniem
Nie wiem kiedy to zrobię no nie wiem

Hej dziewczyny, gratuluję Wam wszystkim. Ja co prawda zostanę marcowa mamą 2020, ale zawsze chciałam dziecko urodzić w październiku 😅 Trzymam szczególne kciuki też za Was i Wasze maluchy, bo sama jestem pazdziernikowym dzieckiem. Zobaczycie, że czas szybko zleci. Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych październikowych maleństw 😘

Mój mąż raczej nie zgodzi się na wózek dla pierworodnego używany. Musi być najlepszy[emoji16] Ciuszki pewnie dostanę od kumpeli bo młody ma 7 miesięcy właśnie [emoji4] Także liczę na nią [emoji4][emoji16]
Mój właśnie też nie chciał używanego dla synka [emoji38] także mieliśmy nowy. Ale teraz już zostanie [emoji3526]

I fotelik dla mnie też koniecznie nowy, chyba, że ze sprawdzonego źródła [emoji6]

reklama
Do góry