reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Czemu paranoi? Coś się dzieje nie tak? Sorry, że tak wypytuje ale jestem tu od niedawna i nie czytałam a twoich wcześniejszych postów [emoji6]
W styczniu 2019 byłam w ciąży pozamacicznej,fakt dzięki mojemu lekarzowi bardzo szybko została postawiona diagnoza , profesor zrobił super laparoskopie , ale strach zostali.że i tym razem coś może być nie tak.
Później w październiku miałam histeroskopie operacyjną ponieważ w macicy był polip , cysta która działała jak wkładka anty,tak umiejscowiona że trudno było ją zauważyć,Ale się udało. Od listopada brak owulacji.
Lekarz kazał zmienić tor myślenia itp i przyjść w lutym tego roku z ciążą to idę[emoji1787][emoji1787] w piątek. Ale co tym razem wyjdzie?

W styczniu 2019 byłam w ciąży pozamacicznej,fakt dzięki mojemu lekarzowi bardzo szybko została postawiona diagnoza , profesor zrobił super laparoskopie , ale strach zostali.że i tym razem coś może być nie tak.
Później w październiku miałam histeroskopie operacyjną ponieważ w macicy był polip , cysta która działała jak wkładka anty,tak umiejscowiona że trudno było ją zauważyć,Ale się udało. Od listopada brak owulacji.
Lekarz kazał zmienić tor myślenia itp i przyjść w lutym tego roku z ciążą to idę[emoji1787][emoji1787] w piątek. Ale co tym razem wyjdzie?
Jak to co wyjdzie? Piękna zdrowo rozwijającą się ciąża! ❤️ Nie ma innej opcji przecież i nawet nie myśl o jakiejś innej. Trzymam kciuki za was i będzie dobrze zobaczysz 🙂 Choć zupełnie rozumiem obawy po takim przeżyciu... Pierwsza ciążę straciłam niespodziewanie w 22 tyg. Było wszystko super i nagle bum, brak tetna. Lekarze nie potrafili mi dać jednoznacznej odpowiedzi dlaczego tak się stało. Więc gdy po kilku latach zaszłam w kolejna ciążę to do badań prenatalnych łaziłam cały czas w strachu, że na pewno się to powtórzy, że coś ze mną jest nie tak... I jednak wszystko było ok! I bardzo wierzę, że u Ciebie też będzie dobrze już. Nie może być inaczej ❤️

Jak to co wyjdzie? Piękna zdrowo rozwijającą się ciąża! [emoji3590] Nie ma innej opcji przecież i nawet nie myśl o jakiejś innej. Trzymam kciuki za was i będzie dobrze zobaczysz [emoji846] Choć zupełnie rozumiem obawy po takim przeżyciu... Pierwsza ciążę straciłam niespodziewanie w 22 tyg. Było wszystko super i nagle bum, brak tetna. Lekarze nie potrafili mi dać jednoznacznej odpowiedzi dlaczego tak się stało. Więc gdy po kilku latach zaszłam w kolejna ciążę to do badań prenatalnych łaziłam cały czas w strachu, że na pewno się to powtórzy, że coś ze mną jest nie tak... I jednak wszystko było ok! I bardzo wierzę, że u Ciebie też będzie dobrze już. Nie może być inaczej [emoji3590]
Dokładnie To jest ten rodzaj strachu. Człowiek już w podświadomości się nastąpia na złe żeby tego rozczarowania nie było na nowo, chociaż z drugiej strony chce wierzyć.że będzie dobrze bo wszystko na to wskazuje. Wszystko jest jak w pierwszej prawidłowej ciąży, ech

reklama
Do góry