reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
To ja dziś przy zakupach poczułam, że coś że mnie pociekło.. No i niestety to jakieś brązowe plamienie.. W sumie w każdej ciąży miałam plamienia, w tej donoszonej też, ale mimo wszystko jakoś skończył mi się optymizm.. Jak tym razem się nie uda, to chyba psychiatryk mnie czeka, bo już więcej nie udźwignę..

O matko, tylko nie bliźniaki [emoji33] ja bym się chyba załamała [emoji27] z jednym ledwo dawalam radę [emoji129]
W pierwszej ciąży to wydaje mi się że spoko.
Ale za to jeśli to kolejna ciąża to już będzie bardziej wymagające jak w domu już jest małe dziecko to tak nagle masz 3 takie maluchy omg

Gdzieś wczoraj FB mi podrzuciło artykuł na plotku czy czymś takim o babeczce która dowiedziała się o kolejnej ciąży jak miała 6tyg córkę w domu.
Oglądałam ich zdjęcia i dzieci wyglądają teraz jak trojaczki xd bo taka mała różnica

reklama
No jeszcze nic nie wiadomo.. A nawet gdyby to może akurat spokojne grzeczne dwa skarby się trafią, które będą się razem bawić a mama odpoczywac☺ może akurat mi się taki wyjątkowy wrzaskun trafił 😭 ale teraz jest kochanym spokojnym idealnym dzieckiem ☺

Do góry