Rudaa94
Fanka BB :)
Ja jestem za [emoji14]
Pieknie czy już wiemy gdzie robimy baby party [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieknie czy już wiemy gdzie robimy baby party [emoji28]
Ooo super.I moja
Cześć dziewczyny! Ja dziś obudziłam się na sikanie koło 5 i nie mogłam się ułożyć i zasnąć... później po 7 padłam i zadzwonil budzik, więc jestem jak przejechana przez czołg.. Jem śniadanko i do pracy [emoji3526]
Cześć dziewczyny! Ja dziś obudziłam się na sikanie koło 5 i nie mogłam się ułożyć i zasnąć... później po 7 padłam i zadzwonil budzik, więc jestem jak przejechana przez czołg.. Jem śniadanko i do pracy [emoji3526]
Miłego dnia [emoji274]Cześć dziewczyny! Ja dziś obudziłam się na sikanie koło 5 i nie mogłam się ułożyć i zasnąć... później po 7 padłam i zadzwonil budzik, więc jestem jak przejechana przez czołg.. Jem śniadanko i do pracy [emoji3526]
Pewnie , że tak. To terminy podobne bo ja ok 12.10.Hejka witam wszystkich w ten piękny deszczowy poranek
przyjmujecie jeszcze nowy narybek?
Dziś jestem drugi dzień po okresie i zrobiłam w końcu test wczoraj mi się nie chciało. Tzn nie chciałam go marnować... I wyszły 2 mocne kreski od razu. Termin jakoś na 10.10 wypada.
Moja historia z dzieckiem jest bardzo skomplikowana pod względem mentalnym... bardzo nie chciałam drugiego dziecka. Dojrzewałam do tej myśli prawie całe życie i teraz czuję się z tą myślą 2 kresek dość dobrze, choć jeszcze bardziej neutralnie niż dobrze. Mam tendencję do poronień, więc też nie będę się nakręcać. Wiem też że wraz z wiekiem ciąży będę musiała zrezygnować ze sportu, choć nie do końca bo na siłowni ćwiczyć siłowo będę do samego końca i tu mam szanse naprawić błąd z poprzedniej ciazy że trafiałam na słabych lekarzy którzy zakazywali cwiczen. Teraz przynajmniej o tą wiedzę jestem mądrzejsza że nie można radykalnie zmieniać trybu życia tylko go udelikatnic
Trenuje siłowo już parę dobrych lat kilka razy w tyg