reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja w poprzedniej ciąży pracowałam do 7 miesiąca, bo zależało mi żeby potem wrócić. Teraz firma się sypie i nie chcę wracać tam. Dlatego chciałabym szybciej zwolnienie ale jak je uzyskać skoro pracuje "w biurze"? Niby praca siedząca, 8 h, ale mnóstwo stresu, zrzucania obowiązków, presja czasu. Poprzedni lekarz lewdo dał mi zwolnienie w 7 mcu, twierdził że nie ma podstaw, bo dobrze się czułam, z dzieckiem też było wszystko ok. Teraz pójdę do innego, chciałabym tak 4-5 miesiąc...
Mów, że bardzo źle się czujesz. Jesteś permanentnie zestresowana. Zasypiasz po chwili pracy. Odegraj jakaś scenka, może da L4 😊

reklama
Ja w poprzedniej ciąży pracowałam do 7 miesiąca, bo zależało mi żeby potem wrócić. Teraz firma się sypie i nie chcę wracać tam. Dlatego chciałabym szybciej zwolnienie ale jak je uzyskać skoro pracuje "w biurze"? Niby praca siedząca, 8 h, ale mnóstwo stresu, zrzucania obowiązków, presja czasu. Poprzedni lekarz lewdo dał mi zwolnienie w 7 mcu, twierdził że nie ma podstaw, bo dobrze się czułam, z dzieckiem też było wszystko ok. Teraz pójdę do innego, chciałabym tak 4-5 miesiąc...
Zawsze możesz wymiotować , być bardzo senna [emoji1][emoji6]
Ja mam kiepską tu umowę. Miałam akurat w lutym iść zmieniać , ale teraz to nie wiem jak podejść do tego [emoji1787][emoji1787]
Znaczy na pewno powiem , że chce zmienić, tylko nie wiem kiedy o ciąży jakby co mówić.
W pracy ciąża nie będzie przeszkadzać chociaż szefowa na pewno zadowolona super nie będzie bo jesteśmy tylko we dwie.

Dzień dobry ;) wstałam, żyje, to już sukces. Dziecko odprowadzone do szkoły, a ja zabieram się za strój na jutrzejszy bal karnawałowy. Młody wymyślił, że ma być w stylu minecraft. Tak się cieszę, że będę wycinała kwadraciki z filcu [emoji2961]. Poza tym dziś zebranie o 16. Więcej planów nie mam, będę leżeć i pachnieć póki mam okazję.

Dzień dobry ;) wstałam, żyje, to już sukces. Dziecko odprowadzone do szkoły, a ja zabieram się za strój na jutrzejszy bal karnawałowy. Młody wymyślił, że ma być w stylu minecraft. Tak się cieszę, że będę wycinała kwadraciki z filcu [emoji2961]. Poza tym dziś zebranie o 16. Więcej planów nie mam, będę leżeć i pachnieć póki mam okazję.
Która klasa?
Mój 1.

Dzień dobry [emoji4]
U mnie też dziewczynki odprowadzone.
Moje chcąc się przebrać za pipi lansztrung A druga za policjatke [emoji28]
Stój pipi komletuje sama A drugi pożyczyłam
W nocy nie mogłam spać przez to wszystko, choć czuje się dobrze.
Żałuję że poszłam do lekarza ale co tam, teraz trzeba tylko czekać.
16 lutego jedziemy nad morze na feriie.
I myślę czy poszukać lekarza żeby pójść 14 żeby pojechać z czystą głowa czy może już poczekać do 3.03.
Ech te kobiece dylematy [emoji28][emoji16]

Miłego dnia kobietki [emoji8]

reklama
Do góry